zalejak pisze:limitbreaker dokładnie takie coś. oznacza to jakas chorobę?
Scalono
doświadczenie: feta cale wakacje + połowa września dzien w dzien:
MJ raz na miesiąc
2c-b jakis czas kilka razy w tyg po ~21mg, teraz raz na 2 tyg,
metkat :~3 razy
25i-nbome 1 raz
mefedron - 2-3 razy, przy ostatnim pierwszy raz poczułem te bóle, podczas pisania przez kumpla ( autora tematu ) bylem po wzieciu jakies 300 mg amfy, po 2 godz 4 x trefle (28mg-32mg) i na zejsciu z pigul się zaczeło, każdy ruch groził przejściem prądu, szczególnie lewej ręki, od samej amfy ostatnio tez przy wiekszej ilości tak mam, nie jestem szczupły , ~179cm i 74kg wagi. kompletnie nie wiem od czego to, ponadto czuję nieduże bóle serca, i czasami jakby tam się skóra "rozszczepiała" na sercu, jakby w górnej części, nie mam kompletnie pojecia : O, proszę o jakieś wskazówki, co to może oznaczać, teraz jestem pod wpływem śniegu, i byky juz pierwsze objawy ze malo brakuje do bóli, a zjadlem 0,5 różowej, 1g wysuszonej lepiej, i z 3 bicia trawy, czekam na jakieś pomysły
Nie pisz posta pod postem - Fatmorgan
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.