zalejak pisze:limitbreaker dokładnie takie coś. oznacza to jakas chorobę?
Scalono
doświadczenie: feta cale wakacje + połowa września dzien w dzien:
MJ raz na miesiąc
2c-b jakis czas kilka razy w tyg po ~21mg, teraz raz na 2 tyg,
metkat :~3 razy
25i-nbome 1 raz
mefedron - 2-3 razy, przy ostatnim pierwszy raz poczułem te bóle, podczas pisania przez kumpla ( autora tematu ) bylem po wzieciu jakies 300 mg amfy, po 2 godz 4 x trefle (28mg-32mg) i na zejsciu z pigul się zaczeło, każdy ruch groził przejściem prądu, szczególnie lewej ręki, od samej amfy ostatnio tez przy wiekszej ilości tak mam, nie jestem szczupły , ~179cm i 74kg wagi. kompletnie nie wiem od czego to, ponadto czuję nieduże bóle serca, i czasami jakby tam się skóra "rozszczepiała" na sercu, jakby w górnej części, nie mam kompletnie pojecia : O, proszę o jakieś wskazówki, co to może oznaczać, teraz jestem pod wpływem śniegu, i byky juz pierwsze objawy ze malo brakuje do bóli, a zjadlem 0,5 różowej, 1g wysuszonej lepiej, i z 3 bicia trawy, czekam na jakieś pomysły
Nie pisz posta pod postem - Fatmorgan
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.