Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 31 / 2 / 0
Widizsz dobrze ze rozkreciles swojego pierwszego posta tak dogłębniej. Bo wychodzi na to, że nie każdy organizm musi reagować na bufa tak samo jak twój ;) W żadnym wypadku nie bronie tej substancji, tylko wyciągam zauważalne wnioski. A twoi znajomi to zapewne przesadzali cholernie z ilością, dlatego im się poprzekręcało w makówkach, ale dobrze, żę już wszystko wporządku.

Napisz mi jeszcze jakby Ci się chciało, jakie dawki walileś ;) podobno 100 mg to już bardzo dużo.
  • 682 / 7 / 0
bralem bufa pierwszy raz i MeOPP, osobno i w miksie i szalu nie ma, samo MDPV lepiej na mnie dzialalo, bufa to wogole trudno wyczuc, teraz mi z kichawy krew leci, jedyny plus ze buf nie powoduje nawet w 1/10 tak stresujacego zejscia jak MDPV, do tego bezsennosc 2 dni i rozjebane galy :/
  • 6154 / 431 / 12
Dlatego jest lepszy od metylenodioksypyrochujowionu. To nie jest substancja na "szał", chcesz szału - kombinuj meth albo kokainę.
  • 95 / 2 / 0
Pierwszy sort bufa jaki kupiłam był śnieżno biały, pudrowy, nie jebał octem, był suchuteńki. Działał super - pobudzenie fizyczne, zarówno jak i psychiczne ; tj. motywacja i chęć do działania. Żadnych więszych problemów z żołądkiem.

Drugi sort jaki dostałam różnil się od poprzedniego: ma kolor żółtawo-słomkowy, wali octem na kilometr, jest wilgotny i ciężki (ciężko do nochala niuhnąć),

http://img405.imageshack.us/img405/8607/45894168.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/9869/88993528.jpg

po przyjęciu występuje pobudzenie jedynie fizyczne - motywacji brak lub znikoma ilość. A to co robi z żołądkiem to tragedia...
Istny horror przeżyłam we wtorek, przed egzaminem zaliczeniowym z jednego przedmiotu , kiedy to dzien wczesniej (caly pon) bylam na bufie, ktory trzymał mnie tak długo, że nie zmrużyłam oka przed wtorkiem - lezałam ponawkurwiana od 3 do 5 nie mogąc usnąć. Ale to jeszcze nic: mdłości i niestrawność jaka męczyła mój żoładek, przy jednoczesnym burczeniu i odczuwaniu głodu przeszła samą siebie. Nie jedząc jednak nic, nagle przed egzaminem, zrobilo mi sie cholernie gorąco, duszno, zaczeło mi piszczeć i szumieć w uszach, mdłości, słabość - ledwo doszłam do ubikacji przeciskając się przez tlum ludzi, ledwo widząc ich twarze bo wszystko i szumiało, i rozmazywalo sie. W ubikacji wymioty czystym kwasem, żółcią i wodą.

Ogólnie tragedia.... Miał ktoś do czynienia z takim sortem? zostalo mi jeszcze 90% z wora, ale aż strach zarzucać... 8-(
  • 6154 / 431 / 12
Ten sort to niedoczyszczony produkt. Również nierzadko funduje mi bezsenne noce, ale gorszym faktem jest to, że iryguje mi skórę (robią się czerwone plamy, znikają po 3-4 dniach, albo po 1 przy użyciu kortykosterydów). Radzę unikać tego sortu, nie jest wart swojej ceny, a zrzucił mi go [cut]. Puder wciąż można dostać, trzeba tylko poszukać.^^

Bez źródeł - PcP
  • 1167 / 13 / 0
Mam ten sam sort. I pierwszy raz po bufie czułem się źle. Po imprezie zakrapianej piwskiem i wciagnietym przez 12 godzin około 200mg bufa miałem niezłe loty. Wieczorem nie mogłem zasnąć a po chwili dostałem lenków i jakiegoś dziwnego niepokoju. W końcu po paru godzinach w spokoju udało mi się zasnąć. A najdziwniejsze jest teraz to że dwa dni po tej imprezie jak wstałem zaczełem się dziwnie czuć. Bardzo szybkie bicie serca, pocenie się, w głowie się kręciło, nie mogłem utrzymać wzroku. I do tego straszny niepokuj. Gdy mi to przeszło to czułem się jak bym nie miał mózgu. Było mi wszystko obojętne nie czułem żadnych emocji. Jak robot.
  • 2775 / 39 / 0
Za to ja po czyściutkim produkcie wylądowałem dziś na toksykologii. Opuchnięte gardło coraz bardziej utrudniające oddychanie i ból w klatce piersiowej :finger:
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
No to nieźle. Ja miałem w gardle takie gluty ze nie mogłem ich wypluć. Jak ropa i ból gardła. Może towar z jakiegoś z sklepów jest trafiony.
  • 126 / 5 / 0
A moze to jest poprostu tak ze nie ma co zwalac efektow ubocznych na bdrudny sort tylko poprostu pogodzic sie ze bufedron jak kazdy inny proch ma efekty uboczne...
  • 255 / 7 / 0
Pamiętam z tego bufa taki zjebany efekt napuchnietej szyji ze strony serca i taki zjebany ucisk na gardle .
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.