ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Bardzo, ale to bardzo przepraszam za odkop, ale całą relację przejrzałem z takim zaangażowaniem aż do teraz chodzi mi nóżka. Coś pięknego.
Jestem zbyt zesrany, żeby się bawić w takie rzeczy nawet outdoorowo, chociaż bardzo pomogłoby mi na moje dolegliwości (używam MM), ale... taki widok u kogoś po prostu, po ludzku cieszy :liść:
Z fartem!

Byle do legala. Może kiedyś...

Pozdrawiam gorąco
  • 12562 / 2435 / 0
@YoNemesis Dzięki - sam lubię czytać fotorelacje i dlatego się starałem : ) Jeśli chcesz poczytać poprzednie sezony (3), to są dostępne. Pierwsze 2 skończyły się na smutno (złodzieje).

moj-outdoor-t49529.html 2017 - temat zaczął ktoś inny, potem ja kontynuowałem ze swoimi.

mix-nieznanych-pestek-t62059.html - 2018 - to już w 100% mój

budzetowy-outdoor-t66164.html - 2019 - jak wyżej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.