ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Bardzo, ale to bardzo przepraszam za odkop, ale całą relację przejrzałem z takim zaangażowaniem aż do teraz chodzi mi nóżka. Coś pięknego.
Jestem zbyt zesrany, żeby się bawić w takie rzeczy nawet outdoorowo, chociaż bardzo pomogłoby mi na moje dolegliwości (używam MM), ale... taki widok u kogoś po prostu, po ludzku cieszy :liść:
Z fartem!

Byle do legala. Może kiedyś...

Pozdrawiam gorąco
  • 12784 / 2474 / 0
@YoNemesis Dzięki - sam lubię czytać fotorelacje i dlatego się starałem : ) Jeśli chcesz poczytać poprzednie sezony (3), to są dostępne. Pierwsze 2 skończyły się na smutno (złodzieje).

moj-outdoor-t49529.html 2017 - temat zaczął ktoś inny, potem ja kontynuowałem ze swoimi.

mix-nieznanych-pestek-t62059.html - 2018 - to już w 100% mój

budzetowy-outdoor-t66164.html - 2019 - jak wyżej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.