Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 61 / 1 / 0
Pierszy raz miałem podane relanium, domięśniowo i zjadłem 4 mg clonaepamu. Odbyło się to w ramach domowego detoksu po ponad tygodniowym tygodniu ostrego chlania. Pratycznie nic nie czuję, jedynym pluse jest to że w końcu mogłem coś zdjeść normalnego, a minusem jakby zaburzenia koordynacji ruchowej, ae inaczej niż w pzypadku alkoholu - przy zachowaniu pełnej świadomości
  • 3013 / 1015 / 0
aby zminimalizować ten skutek uboczny, czyli zaburzenia koordynacji powineneś przyjmować tylko jeden lek. jeśli przyjąłeś już klona, to odpuść relanium i odwrotnie. łączenie leków powoduje nasilenie ich działania i stąd prawdopodobnie mocnej zaburzona koordynacja ruchów.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 61 / 1 / 0
No relanium już nawet nie mam,podała mim go domiejśniowo i dałą jeszce 6 tabletek klona i 3 tabletki Zalaksu w razie potrzebu pomocy przy zaśnięcu i uspokojenie tego wewnętrznego drżenia
  • 78 / 4 / 0
Jakie benzo najlepsze spośród niżej wymienionych do zasypiania przy detoxie od mj?
Szukam słabego benzo które będzie lekko nasenno-uspokajające.
Co wybrać spośród nich?
clonazolam 0.5mg, diclazepam 1mg, etizolam 2mg, flualprazolam 1mg, flubromazolam 0.25mg, fluclotizolam 0.5mg, flunitrazolam 0.25mg, norflurazepam 5mg, phenazepam 1mg
Uwaga! Użytkownik frytazeszklem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 4 / 0
Droga administracjo, na ch*j usuwasz posty?

Zapytam 3ci i ostatni raz,
który z tych benzo będzie najsłabszy, i najlepiej podziała uspokajająco i sennie?
clon 0.5mg
diclazepam 1mg
etizolam 2mg
flualprazolam 1mg
flubromazolam 0.25mg
fluclotrimazolam 0.5mg
flunitrazolam 0.25mg
norflurazepam 5mg
phenazepam 1mg
(dodam że odstawiam mj i mam kłopoty ze snem)
Uwaga! Użytkownik frytazeszklem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
06 maja 2019frytazeszklem pisze:
Jakie benzo najlepsze spośród niżej wymienionych do zasypiania przy detoxie od mj?
Szukam słabego benzo które będzie lekko nasenno-uspokajające.
Co wybrać spośród nich?
clonazolam 0.5mg, diclazepam 1mg, etizolam 2mg, flualprazolam 1mg, flubromazolam 0.25mg, fluclotizolam 0.5mg, flunitrazolam 0.25mg, norflurazepam 5mg, phenazepam 1mg
Żadne, załatw sobie kwetiapinę lub mirtazapinę.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 2104 / 465 / 37
@frytazeszklem stosowanie RC benzo na bezsenność spowodowaną odstawieniem zielska to jak walenie morfiny po kablach na stłuczone żebra. Ogarnij sobie lepiej hydroksyzynę, a jak już bardzo chcesz benzo (co odradzam) to lepiej jakieś łagodne typu klorazepat czy diazepam a nie takie kosiory jak clonazolam, flualprazolam czy fenazepam. Na odstawce tego gówna dopiero byś zrozumiał znaczenie bezsenności.
Lubisz koks?
  • 78 / 4 / 0
trudno o dostępność, to wybrałem clona, na początek 0,125mg będzie odczuwalne dla osoby która nigdy nie przyjmowała benzo? na co mogę być gotowy? ;)
  • 8103 / 907 / 0
@frytazeszklem
0,125mg to troszkę za mało, weź lepiej 0,5 mg klona.Tej pierwszej dawki możesz nie odczuć, ale to tez zależy dużo ile ważysz, jak Twoj organizm odpowie na anksjolityki, etc.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1121 / 153 / 0
Flubromazepam (RC) jest zbanowany w PL? Pytam z ciekawości, pamiętam że ponad 2 lata temu było to świetne benzo, a teraz ciiisza
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.