Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Kubansky pisze:Poszukuje zamienika clonazepamu, nie do odstawki ale czegos o podobnym dzialaniu. Chodzi mi przedewszystkim o dzialanie przeciwlekowe i dlugos dzialania i tu pytanie czy waszym zdaniem lorazepam to dobry wybór?
Kubansky pisze:Kurw.. .Potrzebuje benzo, powiedzmy do odstawki od klona(cos w zamian .Badzmy szczerzy (dzilnie przeciwlekaowe i dlugi okres dzialania).
Jeśli jednak chcesz odstawić klonazepam, nie zamieniając go na nic innego, tylko się całkowicie wyzerować to proponuję, najpierw zmniejszyć dawki do 0,5mg dziennie, lub co drugi dzień, a następnie przesiąść się na słabszy diazepam, który bierzesz jeszcze rzadziej, aż do całkowitego odstawienia. Dobrze w takim wypadku nie pić alkoholu, brać coś przeciwpadaczkowego np. karbamazepinę, czy chociażby kwas walproinowy.
0202122 pisze:Pytanie do obeznanych w temacie benzo. Ile na czarnym rynku kosztuje 300mg Dormicium w 15mg tabletkach?
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
EDIT: Heh C9H13N ja dzis sie obudzilem,patrze a caly stól zajebany butelkami po wódce,browarach totalny rozpierdol ogółem i zupelnie nie pamietam zebym cos pil i kto u mnie byl :-|
Blu pisze:Spróbuj bromazepamu (Sedam, Lexotan). Działa krócej od klonów ale moim zdaniem przebija lorazepam pod każdym względem.
Widzę, że gra nie warta świeczki.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.