Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 134 / 50 / 0
Przy długotrwałym stosowaniu dużych dawek to nawet ponad tydzień może to zająć.
  • 49 / 7 / 0
14 kwietnia 2024kondz87 pisze:
Czyli jak pójdę do psychiatry i powiem że jestem wjebany w benzo to spójnie mi da diazepam?

przeniesiono- detronizator
tak, pytaj od razu o5mg, mało napisałeś, relanium jest uważane za jedno ze słabszych(podobnie jak Bromazepam) - dobrze by było tą "opowieść" rozszeżyć - np brałem alprazolam czy clonazepam przez x czasu(najlepiej kilka miesiecy) i chce relanium na stopniowe schodzenie z mocniejszego benzo, nie powinien robić problemu z recką, może uda Ci się wyrwać dwa opakowania
  • 378 / 62 / 0
Po jakim czasie od ostatniej dawki jest skręt w przypadku klona?
  • 905 / 279 / 5
Zależy od dawki, jeżeli jechałeś na 2mg/dzień to myślę, że od 36 do 48 zaczniesz czuć. Jeżeli więcej to szybciej.
No i zależy jak długi ciąg.
Ale raczej szybciej niż 24 to nie. 48 powinno być bez dramatów.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 378 / 62 / 0
Dzien 1. 1mg
dzien 2. 0.5mg
dzien 3. 0.5mg
dzien 4 0.25mg
dzien 5 0.25mg

Myslicie dobry pomysl? przejadlem tylko paczke (-3 klony, ktorych uzyje do odstawki) w jakieś 9-10 dni.

Ale najlepiej to sprawdzilbym, czy w ogole sie wjebalem fizycznie, wiec poczekam tak jak ktoś pisał kilka dni, i zobacze. Tylko sie boje, ze podczas czekania zeby sie przekonac dostane padaki w pizdu. Raczej przy takim krotkim czasie i dawkach nie byloby padaczki na skrecie co nie?
  • 714 / 100 / 0
Raczej nie ale sam siebie musisz obserwować na skręcie. Czy zaczynasz drżeć itp.
Jeszcze jest za wcześnie by było już za późno
  • 49 / 7 / 0
21 kwietnia 2024NahoyCito pisze:
Dzien 1. 1mg
dzien 2. 0.5mg
dzien 3. 0.5mg
dzien 4 0.25mg
dzien 5 0.25mg

Myslicie dobry pomysl? przejadlem tylko paczke (-3 klony, ktorych uzyje do odstawki) w jakieś 9-10 dni.

Ale najlepiej to sprawdzilbym, czy w ogole sie wjebalem fizycznie, wiec poczekam tak jak ktoś pisał kilka dni, i zobacze. Tylko sie boje, ze podczas czekania zeby sie przekonac dostane padaki w pizdu. Raczej przy takim krotkim czasie i dawkach nie byloby padaczki na skrecie co nie?
spokojnie jak przejadłeś tylko paczkę, nic się nie powinno stać, dawkowanie ok-jak się tego będziesz trzymać
  • 118 / 7 / 0
@NonNomen
relanium jest uważane za jedno ze słabszych(podobnie jak Bromazepam)
Raczej tak nie, jest po bromku miałem konkretne jazdy bromek to jedno z lepszych benzo, humorek zajebisty wchodzi i ogl bardzo dobre samopoczucie.
rolki też spoko może słabe ale jak sie je przyjmuje systematycznie oczywiście2-4tygodnie to fajnie działa
  • 49 / 7 / 0
@Mindus racja, bardziej mi chodziło o to, że relanium jest uniwersalnym benzo, a co do tego, które jest mocnym/słabszym to tak naprawdę kwestia dawki, np. bodaj 20mg relanium porównywawczo - jak 2mg klonazepam, znalazłem kiedyś taki porównywawczy przelicznik wszystkich benzo na jakiejś ang. stronie
  • 378 / 62 / 0
40mg diazepamu jak 2mg klonazepamu, choć w działaniu mocniej odczuwam 40mg rolek.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Kuter US Coast Guard „Resolute” dostarcza do portu narkotyki o wartości 115 milionów dolarów

W minioną środę 58-letni kuter amerykańskiej straży przybrzeżnej (US Coast Guard) Resolute zawinął do macierzystego portu w St. Petersburgu na Florydzie z pokaźnym ładunkiem — 4395 kg kokainy i 2490 kg marihuany o czarnorynkowej wartości szacowanej na 115 milionów dolarów. Narkotyki zostały przejęte w wyniku operacji antynarkotykowych prowadzonych na wodach Karaibów, a zatrzymani w związku z tym procederem podejrzani wkrótce staną przed amerykańskim wymiarem sprawiedliwości.

Zielona patologia na Facebooku. Ministerstwo Zdrowia zabiera głos

Na Facebooku można znaleźć reklamy tzw. zielonych klinik, które obiecują swoim "pacjentom" szybki dostęp do medycznej marihuany. "W dużej mierze uzyskiwanie recept na tego rodzaju preparaty odbywa się albo w ogóle bez wywiadu medycznego" - ostrzega resort zdrowia.

Holandia zaostrza kary za narkotyki: Wyższe wyroki dla przemytników

Holandia, jeden z najbardziej liberalnych krajów Europy w kwestii narkotyków, podjęła zdecydowane kroki przeciwko przestępczości narkotykowej. Wprowadzenie nowych, wyższych kar więzienia dla przemytników, handlarzy oraz osób posiadających duże ilości twardych narkotyków ma sprawić, że kraj ten stanie się mniej atrakcyjny dla międzynarodowych grup przestępczych. Zmiany te mają również na celu zapewnienie większego bezpieczeństwa obywatelom Holandii.