Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy uważasz ,że Ashwaganda działa?
1.TAK
99
61%
2 .W miksach
4
2%
3.Trochę
36
22%
4.Nie
22
14%

Liczba głosów: 161

ODPOWIEDZ
  • 3245 / 617 / 0
I tu pojawia się ponownie traktowanie właściwości leczniczych w kontekście rekreacyjnym. Jeśli ktoś spożywa tzw lek bo ma coś na minusie, to będzie miał plus jak poczuje się lepiej, nie można oczekiwać polepszenia jak nic nie jest w stanie pogorszenia.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 764 / 50 / 1
Powiedzcie mi jak z dawkowaniem tego, mam suplement który zalecaną dzienną dawkę zaleca- pół tabletki.
Co daje 200mg ekstraktu i 10mg witanolidów.
Dokopałem się do czegoś takiego "Obecnie zalecenia Zespołu ds. Suplementów diety (GIS) zaleca stosowanie do 3 g na dobę, gdzie ilość witanolidów nie powinna przekraczać 10 mg dziennego spożycia."
Widzę, że są na necie są preparaty które mają więcej witanolidów, po 25 lub nawet po 47 w zalecanych dawkach dobowych.
Jak więc to jest z tym dawkowaniem?
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 52 / 8 / 0
biore od kilku tygodni suplement diety z MO wieczorem. Działanie subtelne ALE bardzo wyraźne działanie. Ciekawe jest to że budzę się "sam z siebie" bez budzika np o 7 rano a dziś o 5 nawet. Nie wiem jak to się stało ale czułem się wypoczęty. Ashwaganda działa jako lek.
  • 2222 / 377 / 0
@KavonPL z czym to bierzesz?
  • 4284 / 697 / 2117
Zbawiennie działa na podwyższony kortyzol i robi robotę. Kilka sesji z tym ziółkiem i faktycznie zauważalne gołym okiem, jak i po zachowaniu są różnice przed/po. Świetna sprawa. Do tego dobry sen (zdrowy — około 8h) i można się dzięki temu bardzo dobrze regenerować.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 52 / 8 / 0
11 maja 2023mietowy3 pisze:
@KavonPL z czym to bierzesz?
w sensie? samą ashwagandhe biorę.
  • 4284 / 697 / 2117
To spróbuj w korzeniu. Faktycznie działa lepiej niż te tabletkowe pierdołowate. Styczność miałem z obiega mi faktycznie gdyby ktoś zadał mi pytanie, co dokładnie mam wybrać jako pierwsze, to bezapelacyjnie powiedziałbym korzeń. Może zadziała również na Ciebie lepiej/Was?
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 52 / 8 / 0
W sensie mam tabletki z ekstraktem z korzenia który zawiera 15mg Witanolidów i razem z tym eskstraktem jeszcze czysty korzeń w tabletce.

Sam korzeń może pewnie działa inaczej/lepiej jak to w przypadku ziół np. passiflore dziwnie by było przyjmować w tabletkach dla mnie haha.
  • 425 / 50 / 0
Biorę teraz ashwe z ostrovitu 320mg ekstraktu standaryzowane na 23mg witanolidów x2 czyli 640/46 w proszku i różni się znacząco od innych nawet tych droższych które brałem, na plus ze jako jedyna zauważalnie działa pozytywnie na nastrój na minus natomiast to to ze po otwarciu samego pudełka kurwi tak okropnie jakby ktoś się zesral, nawet jak rozpuszczę to w całym kubku wody to nadal smakuje jak rozwolnienie i jest mi niedobrze przez całe rano no i w kiblu po dwójce jebie jakąś zgnilizną jakby się 10 żuli tam zesralo na podłogę i to gowno tam leżało tydzień. Teraz pytanie trafiłem na wysokiej jakości ashwe za rozsądne pieniądze czy na jakiś domestos wyłowiony z toja na brudstoku? Bo pierwszy raz z czymś takim mam do czynienia a przejadłem kiedyś tego trochę. Ewentualnie jeśli to coś zmienia to odstawiłem fluoksetyne (ssri) jakieś dwa tygodnie temu bodajże a tego rzekomo się nie łączy
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2222 / 377 / 0
Ostrovit to produkt masowy dla najuboższych. Dobra jakość to masz marki Solgar.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."