Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
moze niektorych to bedzie smieszyc ale coz spytac trzeba czy mozna zrobic bombke z chusteczki np i w odbyt ja wlozyc czy nie czy jakos inaczej polecacie bo nosem nie moge juz znioesc tego smaku a doustnie tez spierdolony organizm
Uwaga! Użytkownik hemp_gru nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
Wkurwiaja mnie takie tematy :/
Niewiesz jak to niewpierdalaj shitu!
Ja sobie tym styralem beret wystarczajaca, a jezeli wiesz co robisz i masz na czysta fete(praktycznie niemozliwe jesli jest to osiedlowka) to mozesz walic iv(dawac po kablach).
Nie namawiam... Wrecz ODRADZAM!
Wez kup sobie wora MJ, spal sam lub z kumplami posluchaj reggae, podzialaj pozytywnie, a nie laduj sie w to ziaaam :)
Feta to gowno jakich malo, tu znajdziesz ciekawsze rzeczy (i bezpieczniejsze): dzial MAGICZNY OGROD poswiecony naturalnym specyfikom odurzajacym
pozdro ziam :)
ChÓj!
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: wolfi »
Lepiej tą fete rozpuścić w wodzie i zrobić sobie wlew doodbytniczy, wtedy na pewno zadziała.
Wg. mnie bez sensu, jeśli chcesz zapodawać inną drogią niż IS, to sobie strzel tą fete. Przynajmniej masz "kopa"
Uwaga! Użytkownik wolfi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Versus »
A mnie wkurwiają takie odpowiedzi.Co Ty ksiądz jesteś żeby go umoralniać?Że sobie coś tam sam spierdoliłeś to nieznaczy że każdy sobie coś spierdoli.On sam lepiej wie od Ciebie na jakim etapie jest.Przecież ma własny mózg.
Edit:To nie było do Wolfiego tylko do Lotnika ;-)

A co do tematu.Możesz spróbować bo zadziałać napewno zadziała ale nie sądze żebyś w jakiś sposób uchronił bardziej organizm.No chyba że śluzówki masz już rozpierdolone ostro a w żałądku wrzody to Ci tylko to pozostaje.Albo i.v. Tylko że w kable jest dużo bardziej niebezpiecznie.Ja w takiej sytuacji pojechałbym po kablach.Wsadzanie sobie czegokolwiek w dupe dla jakiejkolwiek fazy moim zdaniem jest już patologiczne w huj.Jak nie masz psychicznych oporów to sobie tak zapodaj.Tylko w bardzo cienkiej warstwie chusteczki żeby się szybko wchłonęło.A jak już masz takie rozkminy czy sobie załadować w dupe czy nie to sobie przemyśl czy zrobił byś to zanim zacząłeś napierdalać białe.I wyciągnij wnioski.Życie to własne wybory a jak dla Ciebie coś jest ok to innym huj do tego.
  • 85 / 2 / 0
Chusteczkami się będzie bawił :nuts:
Rozpuść w 1-2 ml wody i sobie wlej do tyłka strzykawką.
Uwaga! Użytkownik wolfi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 6 / 0
Chyba bardziej z wodą i strzykawką jest się bawienie.Zwłaszcza jak..... popuści i mu wyleci z powrotem na podłoge :rolleyes:
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
Napisalem mu zeby sie lepiej niepakowal w gowno. ALE TO JEGO SPRAWA, i zrobi co zechce.
a pozatym z posta (to nowy uzytkownik) wynikalo ze zabardzo niewie co zrobic :), niech pcozyta i sie zastanowi, a ja napisalem mu jak ma to zrobic jak chce :) moze jeszcze dawac po miesniach
ChÓj!
  • 85 / 2 / 0
Versus, przynajmniej będzie miał pewność że zadziała.
Nie słyszałem żeby sobie ktoś sypał "proszek do dupy"...
To tak jakbym sobie włożył rozkruszone tabletki antidolu :rolleyes:
  • 91 / 6 / 0
Napewno przy wlewie szybciej by weszło i lepsza wchłanialność.Ale moim zdaniem w cieniutkiej warstwie chusteczki też by się wchłonęło.A tak wogóle to pisze tego posta bo przypomniał mi się jeszcze jeden sposób.Pod napleta.Nie wiem tylko czy to działa w przypadku fety.Próbował ktoś?Ja kiedyś wlizywałem pacjentce dropsa ale to nie to samo do końca.A pozatym możesz jeszcze wetrzeć w dziąsła.I to już chyba wszystkie sposoby.
  • 849 / 42 / 0
Jak sobie versus wyobrazasz pakowanie babki do dupy? W dupe to fe, ale w kanal to juz cacy.

Polecam wlew do dupy.
nosem nie moge juz znioesc tego smaku
Jak to tylko problem smaku to zmien dostawce fety na takiego, ktory ma mniej smierdzaca.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...