Miałem słaby towar, dlatego nic nie klepnęło. Po paleniu zrobiłem napar z tego, co zostało (4 g) i też nic. Tydzień wcześniej zjadłem 5 g suchych kapeluszy popijając wodą i byłem również rozczarowany.
Owocniki zbierałem we wrześniu. Ususzone w piekarniku, zamknięte od tamtego czasu w szczelnych pojemniczkach na mocz.
Pij eter, będziesz wielki
Uważaj więc :)
20 lutego 2018Triptamine77 pisze: Palenie zdecydowanie działa. Otworzyłem sobie dzisiaj jeden słoik z suszonymi muchomorami, wziąłem jakieś pół małego kapelusza, zmieliłem i wsadziłem w fajkę do palenia tytoniu. Jedna nabitka, coś czuć, druga, wyraźnie coś czuć, potem trzecia, czwarta ale każda coraz słabiej klepie. Z wykurowanych muchomorów dym nie gryzie, ma troche specyficzny smak. Imho ciekawa sprawa, jak by tak dopalić po albo na peaku jakiejś tryptaminy. Jak wygląda sprawa ze szkodliwością palenia takiego muchomora?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.