Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1081 / 32 / 0
Ostatnie absolutne kombo 1.5g-2g Naca plus 200mg emoxypiny :)
  • 276 / 41 / 0
Spokojnie można wrzucić 2-3 gramy NAC przed piciem i później dorzucić jeszcze 1-2 gramy w trakcie picia oraz przed snem.

Dzisiaj piłem z kolegami aż do rana: browary, wódka... plus zasuplementowałem w sumie 6 gram NAC które skutecznie ocaliły od zdychania na kacu %-D

Picie bez NAC'a się nie opłaca :-D
You're an addict. So be addicted. Just be addicted to something else. Choose the ones you love. Choose your future. CHOOSE LIFE !!!
  • 1066 / 158 / 0
2 zimne prosto z lodówki pillsnery ;p
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 9299 / 1807 / 2
17 marca 2018Szponciciel pisze:
Spokojnie można wrzucić 2-3 gramy NAC przed piciem i później dorzucić jeszcze 1-2 gramy w trakcie picia oraz przed snem.

Dzisiaj piłem z kolegami aż do rana: browary, wódka... plus zasuplementowałem w sumie 6 gram NAC które skutecznie ocaliły od zdychania na kacu %-D

Picie bez NAC'a się nie opłaca :-D
Tylko czy neuroprzekazniki tez oslania?
Ma wplyw na kilku wyplukujacych sie czynnikow
http://slawomirambroziak.pl/?s=Cysteina

Z ciekawostek- wyplukuje sie z organizmu sporo cynku.
Moja rada- podejdzcie z pewna rezerwa do NAC.
Kazdy suplement ma dwa oblicza.
W czym pomoze dlugotrwala suplementacja NAC a w czym zaszkodzi (w kontekscie mieszania z alko).

To juz inna bajka.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 276 / 41 / 0
Nie wiem jaki jest wpływ długotrwałego stosowania NAC na organizm ludzki ale domyślam się, że jedzenie tego dzień w dzień może nie być takie dobre. Dlatego używam tego specyfiku tylko i wyłącznie do ochrony przed skutkami spożycia alkoholu. Jeśli chodzi o cynk to mam Zincas Forte i jem co parę dni pół tabletki wieczorem przed snem.

Poza tym przez tą siarkę w cząsteczce NAC mam cholernie śmierdzące pierdy %-D i nie chcę truć nimi kolegów z pracy. W sumie to mój główny powód aby nie jeść tego zbyt często :-D

Systemu neuroprzekaźników/receptorów na pewno nie osłania przed dobroczynnym negatywnym wpływem alkoholu... ale myślę, że lit już może. [mention]Stteetart[/mention] co o tym sądzisz? https://en.wikipedia.org/wiki/Lithium_( ... metabolism
62-125 mg węglanu przed i po spożyciu? Plus ewentualnie jakaś niska dawka pregabaliny 25-50 mg może pomóc następnego dnia (wczoraj akurat prega nie była mi potrzebna pomimo ostrego chlańska, pewnie lit i nac zrobiły swoje)
You're an addict. So be addicted. Just be addicted to something else. Choose the ones you love. Choose your future. CHOOSE LIFE !!!
  • 9299 / 1807 / 2
ja mialem siarkogazy po wodzie zuber.
Smrod byl taki ze w promieniu 300-400m nie dalo sie oddychac.

Ogolnie sciagnij i przejdz do strony
https://www.duckduckgo.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... TKtycr6SNg

205.
Jak temu zaradzic?
Poczytaj dalej.
To nic innego jak siarkowodor.
Bodaj azot pomoze (kreatyna? arginina?)
Nie traktuj tego jako porady.

Co do litu nie stosuje i nie zamierzam.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 468 / 25 / 0
Generalnie rzecz ujmując, nie będę zapewne oryginalny, rzadko miewam kaca chociaż jestem w kilkuletnim ciągu alkoholowo-benzodiazepinowym, wczoraj oczywiście pochlałem i niestety obudził mnie dzisiaj KAC (łał!) Moja metoda - jeśli boli głowa to 400 mg ibuprofenu, na rozbicie psychiczne oczywiście klon (2 mg na początek starczy, bo na kacu działa jakby mocniej) [można oczywiście zastąpić inną dowolną benzo, najlepiej długo działającą], do tego oczywiście nawodnienie, ja preferuję mleko 3,2% bo o jedzeniu można zapomnieć (w moim przypadku, na dzień dzisiejszy, ewentualnie późnym popołudniem) Pozdro.
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 546 / 13 / 0
no wlasnie jak to jest z tymn benzo na kaca? Ja ostatnio ograniczam sie do picia 2 dniowego a nawet troche mniej( od soboty wieczór do póznej niedzieli i w poniedzialek po 2-3 mg klona jestem jak nowo narodzony ! Wczoraj skroiła sie ,mała impreza i popiłem zapominając że rano wziąłem 2 mg klona- dzine bo nic nie nawyprawioałem, mogłem wypić morza wódki jednak dzisiaj to co przechądze od rana to masakra- wziąlem 3 mg klona i 30 mg rolek i dosłownie nic-tz. psychicznie nie jest az tak zle ale fiizycznie dawno tak nie mialem- głowa boli, mięśnie napieprzają tak że ledwo chodzę,dorzucanie rolek nic nie daje, apetyt zawsze wracał 10 minut po wzięciu klona a dzisiaj dopiero teraz cos zjadłem ! Mogłem się zartuc tym klonem z wódką czy moze raczej dzisiaj niepotrzebnie mieszalem rolki z klonami?
  • 468 / 25 / 0
Obstawiam zatrucie delikatne. Zrób badania wątroby.
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 546 / 13 / 0
Cold Steel -juz jest lepiej -dziwi mnie tylko to ze po 2 dniach w moment dochodze do siebie (co prawda najczesciej wtedy rudą pije) a po zachlaniu czy to klona czy Xanaxu moge wypic litra (Żubrowki białej) i wszystko pamietam i ogarniam natomiast nastepnego dnia te objawy odstawienne są wieksze niz przy 4 dniowym chlaniu :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."