Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 452 / 2 / 0
Po 3 godzinach po takiej dawce to myślę, że spokojnie będziesz panował nad sytuacją. Może nieco rozszerzone źrenice będą coś zdradzać, ale takie rzeczy wyłapują ludzie zaznajomieni z tematem.
  • 12 / / 0
Dzięki za odpowiedzi, chyba się jednak zdecyduję, dodam że pierwszy raz z fenkami.
  • 720 / 12 / 0
CallMePete pisze:
Testował ktoś mixa B + I ? Zastanawiam się nad 1,2mg B + 1mg I lub nad 3mg I . Z tym że tych 3mg się troche obawiam, bo po 2,5 było dość mocno i zjazd ciężki. Co sądzicie?
Testowałem, zajebisty mix. O dawki nie pytaj .. %-D Niemniej uwazam, ze 1 25B + 1 albo 2 25I ładnie zrobi robote.
  • 2874 / 298 / 0
CallMePete pisze:
Testował ktoś mixa B + I ? Zastanawiam się nad 1,2mg B + 1mg I lub nad 3mg I . Z tym że tych 3mg się troche obawiam, bo po 2,5 było dość mocno i zjazd ciężki. Co sądzicie?
Ja myślę że 1,2mg 25B + 1mg 25I będzie ciut mocniejsze od 2,5mg 25I jeśli chodzi o fizyczne odczucia, bo jednak 1,2mg 25B zrobi tu swoją robotę, ale czego się nie zrobi dla pizdy.

e: Putty podawałeś donosowo nbomy? zrobiłbym mix B z I ale mam po jednym kartonie stąd dla oszczędności podał bym donosowo
nie zajdzie między nimi reakcja jeśli będę rozpuszczał w jednym rozpuszczalniku?
Celował bym w dawki rzędu 0,5mg 25B + 1mg 25I
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2013 przez jsc, łącznie zmieniany 2 razy.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 222 / / 0
Panowie i panie. Jak jest po podaniu 2,5mg w porównaniu z 2mg?
Zaznaczę, że na samych 2mg 25I-NBOMe zauważyłem tylko wchodzenie substancji, jednak na peaku czułem się bardzo trzeźwy i sfrustrowany brakiem jakiechkolwiek efektów prócz zwiększonej empatii i "kontaktowości"- Bodyload dosyć mocno mnie przygniótł z początku (brak sił), a zaś próba z podkładem z 225mg DXM wystrzelił mnie poza orbite czasu.
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2013 przez wdowa94, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2874 / 298 / 0
Nie wiem bo nie próbowałem 25I w mniejszych dawkach niż 4mg %-D dlatego planuje aktualnie 2mg ale w nos.

Myślę że między 2 a 2,5mg różnica nieznaczna, zauważysz że jednak jest coś tam więcej, lub nie będzie to "ten dzień" i nie poczujesz różnicy. Psychodeliki też są czasami kapryśne. Zdzierżyłeś 2mg to zdzierżysz i na luzie 2,5mg, już wiesz czym to się je. Nie strach CI było zarzucić na podkładzie z dexa to nie bój się i tego.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 10 / / 0
Dzięki za wcześniejsze odpowiedzi.

Przed świętami planuje tripa na pół blotera 25B 2,5mg i pół 25I 2mg. Do tego kilka gram mj ale również zastanawiam się nad dorzuceniem jakiegoś b-ketona np. 3MMC kiedy zmęczenie się pojawi. Czy taki mix jest dobrym pomysłem czy może są jakieś lepsze opcje dorzucenia do tych fenek.
  • 720 / 12 / 0
JestemSoba-Chyba pisze:
CallMePete pisze:
Ja myślę że 1,2mg 25B + 1mg 25I będzie ciut mocniejsze od 2,5mg 25I jeśli chodzi o fizyczne odczucia, bo jednak 1,2mg 25B zrobi tu swoją robotę, ale czego się nie zrobi dla pizdy.

e: Putty podawałeś donosowo nbomy? zrobiłbym mix B z I ale mam po jednym kartonie stąd dla oszczędności podał bym donosowo
nie zajdzie między nimi reakcja jeśli będę rozpuszczał w jednym rozpuszczalniku?
Celował bym w dawki rzędu 0,5mg 25B + 1mg 25I
NBOMy tylko walilem na dziąsło.
  • 373 / 150 / 0
Jeśli ktoś by planował zabić się tą substancją, to celujcie w dawki powyżej 140mg dożylnie, bo ta okazała się niewystarczająca :-|
  • 222 / / 0
aired pisze:
Jeśli ktoś by planował zabić się tą substancją, to celujcie w dawki powyżej 140mg dożylnie, bo ta okazała się niewystarczająca :-|
TR z tego gdzieś jest? :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.