Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
CallMePete pisze:Testował ktoś mixa B + I ? Zastanawiam się nad 1,2mg B + 1mg I lub nad 3mg I . Z tym że tych 3mg się troche obawiam, bo po 2,5 było dość mocno i zjazd ciężki. Co sądzicie?
CallMePete pisze:Testował ktoś mixa B + I ? Zastanawiam się nad 1,2mg B + 1mg I lub nad 3mg I . Z tym że tych 3mg się troche obawiam, bo po 2,5 było dość mocno i zjazd ciężki. Co sądzicie?
e: Putty podawałeś donosowo nbomy? zrobiłbym mix B z I ale mam po jednym kartonie stąd dla oszczędności podał bym donosowo
nie zajdzie między nimi reakcja jeśli będę rozpuszczał w jednym rozpuszczalniku?
Celował bym w dawki rzędu 0,5mg 25B + 1mg 25I
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Zaznaczę, że na samych 2mg 25I-NBOMe zauważyłem tylko wchodzenie substancji, jednak na peaku czułem się bardzo trzeźwy i sfrustrowany brakiem jakiechkolwiek efektów prócz zwiększonej empatii i "kontaktowości"- Bodyload dosyć mocno mnie przygniótł z początku (brak sił), a zaś próba z podkładem z 225mg DXM wystrzelił mnie poza orbite czasu.
Myślę że między 2 a 2,5mg różnica nieznaczna, zauważysz że jednak jest coś tam więcej, lub nie będzie to "ten dzień" i nie poczujesz różnicy. Psychodeliki też są czasami kapryśne. Zdzierżyłeś 2mg to zdzierżysz i na luzie 2,5mg, już wiesz czym to się je. Nie strach CI było zarzucić na podkładzie z dexa to nie bój się i tego.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Przed świętami planuje tripa na pół blotera 25B 2,5mg i pół 25I 2mg. Do tego kilka gram mj ale również zastanawiam się nad dorzuceniem jakiegoś b-ketona np. 3MMC kiedy zmęczenie się pojawi. Czy taki mix jest dobrym pomysłem czy może są jakieś lepsze opcje dorzucenia do tych fenek.
JestemSoba-Chyba pisze:Ja myślę że 1,2mg 25B + 1mg 25I będzie ciut mocniejsze od 2,5mg 25I jeśli chodzi o fizyczne odczucia, bo jednak 1,2mg 25B zrobi tu swoją robotę, ale czego się nie zrobi dla pizdy.CallMePete pisze:Testował ktoś mixa B + I ? Zastanawiam się nad 1,2mg B + 1mg I lub nad 3mg I . Z tym że tych 3mg się troche obawiam, bo po 2,5 było dość mocno i zjazd ciężki. Co sądzicie?
e: Putty podawałeś donosowo nbomy? zrobiłbym mix B z I ale mam po jednym kartonie stąd dla oszczędności podał bym donosowo
nie zajdzie między nimi reakcja jeśli będę rozpuszczał w jednym rozpuszczalniku?
Celował bym w dawki rzędu 0,5mg 25B + 1mg 25I
aired pisze:Jeśli ktoś by planował zabić się tą substancją, to celujcie w dawki powyżej 140mg dożylnie, bo ta okazała się niewystarczająca :-|
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.