Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 13 / 4 / 0
Kolega się naćpał, pospał i będziemy go grupowo budzić. %-D Wzywacie pomoc? Kogo? Innego ćpuna? Dzwoń pod 112. Gość się najadł mocnych stymulantów i benzodiazepin, Wyśpi się i będzie dobrze. Ale tak poważnie, 112 i gościa ratujcie, a nie zastanawiajcie się czy wstanie czy nie. Ja pierdole.
  • 267 / 23 / 0
I co? Jak się zakończyła sytuacja?
ehee
  • 64 / 1 / 0
30 kwietnia 2025Czoug pisze:
jprdl kto normalny wali takie mixy i później ma wielkie zdziwienie… ja tam bym mu wąsy domalował czarnym flamastrem %-D
Za czasów legalności U-47700 i clonazolamu (nie jestem pewien czy te RC benzo jest nadal dostępne) to ja waliłem nie wiem z ~1mg clonazolamu i jeszcze z 30mg U-47700 co skończyło się hospitalizacją z powodu benzo ale wiadomo że im nie powiedziałem jakie. Niby klonazepam z apteki. To i tak nie ma znaczenia.
Ja już pomijam walenie U-47700 I.M. I.V. czy S.C.
To były czasy strupów w nosie i krwi w nosie a teraz co, krzywa przegroda czy ja wiem od czego. Może od bycia nieprzytomnym po RC benzo, nie wiem czy sam sobie to zepsułem fizycznie czy przez substancję.

Ile mamy tutaj czekać na dobudzenie się tego znajomego?
  • 1511 / 528 / 0
Forumowicze się wykazali w głównej mierze rozsądkiem, a autorka tematu jak przetrzeźwieje, to mam nadzieję trochę zmieni podejście. O ile jeszcze rozumiem bycie tak zajebanym, żeby nie ogarniać i zajebać ścianę tekstu na forum zamiast działać, o tyle nie rozumiem braku zapobiegania tutaj. Z tego co czytam, to nie ćpacie chyba pierwszy dzień i w miarę wiecie co to za substancje, skoro tak śmiało je mieszacie. Łatwo wywnioskować, że przydałby się jakiś trzeźwy typ obok, żeby Was kurwa ogarniać, bo sami się do tego nie nadajecie. I będzie to może też lekcja, żeby trochę przystopować, bo takie miksy i doprowadzanie się do takiego stanu to sygnał, że za długo nie pociągnięcie. Mówię to z dobrej woli, nie żeby pocisnąć. Sam w szczytowych etapach ćpania byłem tak wjebany, że się doprowadziłem kilka razy do bezdomności, a przy najdłuższej trwającej około pół roku wszelki hajs jaki mi wpadał wydawałem od razu na kryształ i nawet z tamtej perspektywy takie miksy wydają mi się zbędne i pojebane. Jak już żeby się dobrze bawić to trzeba namieszać takie ilości, że się wpada w jakąś śpiączkę, to najwyższy czas się zacząć leczyć i gdzieś zamknąć albo przynajmniej pogodzić z byciem skończonym wrakiem i zaakceptować, że się niedługo spadnie z rowerka. Inaczej zostaje tylko się oszukiwać, co będzie szkodzić otoczeniu i nie tylko, a pewnie i po drodze rozbijać po szpitalach, zanim się i tak umrze po którejś takiej akcji. Nie znam Cię, ale nie muszę, żeby coś takiego napisać, bo jak jedna osoba się nie budzi, a druga pisze takie odklejone rzeczy w reakcji na to, to jest to samo w sobie wystarczające, do takiej opinii. Trzymam kciuki, że się wszystko dobrze skończy i życzę Wam ogarnięcia życia jak najszybciej, sam walczę z tym kurestwem, byłem wiele razy na dnie i wiem, że to niełatwe. Powodzenia.
  • 79 / 11 / 3
Update: Kolega tylko noodował, błędem było napisaniem na forum zamiast serio wezwać pomoc. Jak się potem okazało, to pomocy ja potrzebowałam.

Nie powtarzajcie tego w domu. Jak kolega wasz ma coś takiego to serio dmuchajcie na zimno i dzwońcie po pomoc, a nie piszcie jak ja na forum. Again, składam kurwa skruchę.

Pozderki
Nie dotykaj narkotyków, bo Cię kurwa zmiotą z planszy.

Masz jakąś sprawę? Pisz na oooizneb@hyperreal.email @tutanota.de bądź chat

Jabber: oooizneb@jabber.5july.net
catbox/t3dy8d.asc

:liść: :wino: :papieros: :kreska: :strzykawka: / sober?: 01.05.2025
  • 103 / 31 / 0
Patrząc na ten mix to może chłop chciał się przekręcić ? %-D
  • 0 / / 0
Dać czas na regenerację organizmu i samo odtruwanie się. Powinno być wszystko ok
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.