Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1957 / 230 / 0
Ja zszedłem z kilkudziesięciu mg klonazolamu na dobę. To jest chyba dowód na to, że Boga nie ma.

no dobra zarzucałem po 1 diklazepamie przez 5 dni odstawki, więc to mogła być wola Boska
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 712 / 83 / 2
Idź do psychiatry i sie przyznaj, że jesteś wjebany to Ci rozpisze odstawke, da relanium i powoli będziecie schodzić. Tak będzie chyba najlepiej dla Ciebie. Chociaż tam rusz dupe skoro nic Ci sie nie chce. Jak nie to kupuj Flubromazepam i sam organizuj odstawkę. I tej alpry nie tykaj, to gorsze od klonazepamu.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
Albo trafi na idiotę i dostanie depakine i skończy z rozjebaną wątrobą. Toć to kurwa 4mg klonazepamu. Niech zejdzie samym klonazepamem, a jak ma aplpre to już w ogóle spoko, może się wspomóc. Ja taką dawkę żałosną dawkę odstawiłbym od ręki bez niczego.
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2017 przez MartwyNarkoman, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 278 / 3
Bo lekarze nie rozumieją, że są dla pacjentów, a nie odwrotnie, żeby sobie kupili nowe auto i willę pod Warszawą.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 1957 / 230 / 0
Wypisać SSRI na chybił-trafił i następny proszę. Czasami jeszcze jakieś inne coś, ale objawy pacjentach ich raczej nie inteterere, a skutki uboczne leku tym bardziej. Możliwość uczulenia? Chyba nie uczą ich o tym na studiach. :emo:

Odradzam psychiatrów, co prawda byłem tylko u dwóch, ale u kogoś ze słabą psychiką (a kurwa psychiatrzy są przeznaczeni dla takich) mogło to by być o 2 razy za dużo.
  • 2278 / 278 / 3
Trafiłem za 10-tym razem na bardzo ogarniętego psychiatrę, który wysłuchał mojego pierdolenia i dał wytłumaczyć sobie, dlaczego chciałbym takie leki. Czasami się trafia.
  • 1957 / 230 / 0
Szczerze gratuluję wytrwałości.
  • 2278 / 278 / 3
Ja też mu gratuluję. Nie wytrzymałbym takiego mądrzenia się. Powiedziałbym "zadzwonię po takich panów, którzy zabiorą cię do miejsca, gdzie ci pomogą".
  • 1957 / 230 / 0
Haloperidol dordzeniowo.
  • 863 / 123 / 5
efel123 pisze:
Chciałem brać 4 x 1 mg
5msc to nie długo. 4mg to sporo :)

Pierwszy tydz. Rano 2mg , wieczor 1.5mg.

Drugi tydz 1.5mg , wieczor 1.25mg

Trzeci - 1.25mg wieczor 1mg

Czwarty - rano 1mg , wieczor 1mg
W piatym dodaj wieczorem diazepam ale NIE alpre i zejdz do 0.5mg rano i wieczor - ale dodaj diazepam ( przypomnisz, to zrobie rozpiske ). Jak bedziesz czul sie wyjatkowo zle, wroc do poprzedniej dawki, ale nic wiecej.

Nie jedz w 4x klonòw, rano - wieczór wystarczy - to nie alpra , że po 6h od wzięcia ostatniej dawki czujesz potrzebe dorzucić.

Daj znać jak tam Ci idzie.
Pzdr

[ external image ]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.