Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
no dobra zarzucałem po 1 diklazepamie przez 5 dni odstawki, więc to mogła być wola Boska
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Odradzam psychiatrów, co prawda byłem tylko u dwóch, ale u kogoś ze słabą psychiką (a kurwa psychiatrzy są przeznaczeni dla takich) mogło to by być o 2 razy za dużo.
efel123 pisze:Chciałem brać 4 x 1 mg
Pierwszy tydz. Rano 2mg , wieczor 1.5mg.
Drugi tydz 1.5mg , wieczor 1.25mg
Trzeci - 1.25mg wieczor 1mg
Czwarty - rano 1mg , wieczor 1mg
W piatym dodaj wieczorem diazepam ale NIE alpre i zejdz do 0.5mg rano i wieczor - ale dodaj diazepam ( przypomnisz, to zrobie rozpiske ). Jak bedziesz czul sie wyjatkowo zle, wroc do poprzedniej dawki, ale nic wiecej.
Nie jedz w 4x klonòw, rano - wieczór wystarczy - to nie alpra , że po 6h od wzięcia ostatniej dawki czujesz potrzebe dorzucić.
Daj znać jak tam Ci idzie.
Pzdr
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.