Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 40 / 2 / 0
Dzieki to chyba pojde po ten otrivin bo mefa przednia, szkoda na takie wariacje
  • 4894 / 853 / 0
Zakladajac ze oralem trzeba przyjac 2 razy wiecej i profil sie zmienia to imho nie warto marnowac towaru jak przedni. Zapewne setka robi niezle kuku sniffem ;)
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / 2 / 0
No robi robote :) znalazlem sterimar w domu lekko pomoglo
  • 1 / / 0
Polecam krople nasic, otrivin wysusza śluzówke a nasic za to fajnie nawilża i do tego katar puszcza jak po otrivinie :)
  • 133 / 2 / 0
A ja polecam do nawilżania nosa, np. Wode morską. Nie uzależnia nie wysusza, nie uczula itp. A nie jakieś otriviny....
  • 143 / 5 / 0
Najlepsze co można dostać w aptece na na takie "dolegliwości" to nasodren. Tani nie jest ;) Polecam też Mucofluid, który jest o połowę tańszy.
"Prob­le­mem nie jest to że zażywasz nar­ko­tyki, up­ra­wiasz ha­zard, oglądasz te­lewizję, czy grasz na kom­pu­terze. Prob­lem jest kiedy już mu­sisz to robić." :old:
  • 4 / / 0
Mam takie pytanie. Dwa tygodnie temu wzięłam mefedron i do tej pory mam katar. Przez pierwsze kilka dni miałam zatkany nos i taki żółty katar. Teraz już od dwóch tygodni mam katar przeźroczysty z krwią. Stosowałam Fanipos i Otrivin, ale nie bardzo pomaga. Ktoś miał może podobnie, macie jakieś porady ?
  • 640 / 118 / 0
Po ketonach tak bywa, a lać się z nosa może bardzo długo. Możesz płukać nos wodą morską i nacierać kremem nawilżającym. Jeśli nie pomoże, poproś lekarza o jakieś lepsze krople.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 90 / 1 / 0
Mi średnio cieknie z nosa przez 2 miesiące od brania... Już tak jest po prostu i trzeba to przetrwać.
  • 1532 / 196 / 0
mi zawsze robia sie steupy i zółty katar , na szczęscie istnieje takie znaleźisko jak otrivin ktory działa cuda na zatkany nos
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.