Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 40 / 2 / 0
Dzieki to chyba pojde po ten otrivin bo mefa przednia, szkoda na takie wariacje
  • 4894 / 853 / 0
Zakladajac ze oralem trzeba przyjac 2 razy wiecej i profil sie zmienia to imho nie warto marnowac towaru jak przedni. Zapewne setka robi niezle kuku sniffem ;)
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / 2 / 0
No robi robote :) znalazlem sterimar w domu lekko pomoglo
  • 1 / / 0
Polecam krople nasic, otrivin wysusza śluzówke a nasic za to fajnie nawilża i do tego katar puszcza jak po otrivinie :)
  • 133 / 2 / 0
A ja polecam do nawilżania nosa, np. Wode morską. Nie uzależnia nie wysusza, nie uczula itp. A nie jakieś otriviny....
  • 143 / 5 / 0
Najlepsze co można dostać w aptece na na takie "dolegliwości" to nasodren. Tani nie jest ;) Polecam też Mucofluid, który jest o połowę tańszy.
"Prob­le­mem nie jest to że zażywasz nar­ko­tyki, up­ra­wiasz ha­zard, oglądasz te­lewizję, czy grasz na kom­pu­terze. Prob­lem jest kiedy już mu­sisz to robić." :old:
  • 4 / / 0
Mam takie pytanie. Dwa tygodnie temu wzięłam mefedron i do tej pory mam katar. Przez pierwsze kilka dni miałam zatkany nos i taki żółty katar. Teraz już od dwóch tygodni mam katar przeźroczysty z krwią. Stosowałam Fanipos i Otrivin, ale nie bardzo pomaga. Ktoś miał może podobnie, macie jakieś porady ?
  • 640 / 118 / 0
Po ketonach tak bywa, a lać się z nosa może bardzo długo. Możesz płukać nos wodą morską i nacierać kremem nawilżającym. Jeśli nie pomoże, poproś lekarza o jakieś lepsze krople.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 90 / 1 / 0
Mi średnio cieknie z nosa przez 2 miesiące od brania... Już tak jest po prostu i trzeba to przetrwać.
  • 1532 / 196 / 0
mi zawsze robia sie steupy i zółty katar , na szczęscie istnieje takie znaleźisko jak otrivin ktory działa cuda na zatkany nos
ODPOWIEDZ
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.