Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 40 / 2 / 0
Dzieki to chyba pojde po ten otrivin bo mefa przednia, szkoda na takie wariacje
  • 4902 / 855 / 0
Zakladajac ze oralem trzeba przyjac 2 razy wiecej i profil sie zmienia to imho nie warto marnowac towaru jak przedni. Zapewne setka robi niezle kuku sniffem ;)
  • 40 / 2 / 0
No robi robote :) znalazlem sterimar w domu lekko pomoglo
  • 1 / / 0
Polecam krople nasic, otrivin wysusza śluzówke a nasic za to fajnie nawilża i do tego katar puszcza jak po otrivinie :)
  • 133 / 2 / 0
A ja polecam do nawilżania nosa, np. Wode morską. Nie uzależnia nie wysusza, nie uczula itp. A nie jakieś otriviny....
  • 143 / 5 / 0
Najlepsze co można dostać w aptece na na takie "dolegliwości" to nasodren. Tani nie jest ;) Polecam też Mucofluid, który jest o połowę tańszy.
"Prob­le­mem nie jest to że zażywasz nar­ko­tyki, up­ra­wiasz ha­zard, oglądasz te­lewizję, czy grasz na kom­pu­terze. Prob­lem jest kiedy już mu­sisz to robić." :old:
  • 4 / / 0
Mam takie pytanie. Dwa tygodnie temu wzięłam mefedron i do tej pory mam katar. Przez pierwsze kilka dni miałam zatkany nos i taki żółty katar. Teraz już od dwóch tygodni mam katar przeźroczysty z krwią. Stosowałam Fanipos i Otrivin, ale nie bardzo pomaga. Ktoś miał może podobnie, macie jakieś porady ?
  • 640 / 118 / 0
Po ketonach tak bywa, a lać się z nosa może bardzo długo. Możesz płukać nos wodą morską i nacierać kremem nawilżającym. Jeśli nie pomoże, poproś lekarza o jakieś lepsze krople.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 90 / 1 / 0
Mi średnio cieknie z nosa przez 2 miesiące od brania... Już tak jest po prostu i trzeba to przetrwać.
  • 1534 / 196 / 0
mi zawsze robia sie steupy i zółty katar , na szczęscie istnieje takie znaleźisko jak otrivin ktory działa cuda na zatkany nos
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.