Z resztą, wiecie o co chodzi.
no i wbrew pozorom psychedeliki nie sa najbardziej zagrazajacymi psychice dragami
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Halik pisze:wbrew pozorom psychedeliki nie sa najbardziej zagrazajacymi psychice dragami
Moim zdaniem MJ jednak zagraża psychice.. Ostatnio zapaliłem troszeczkę i od razu mi na parę dni weszły halucynacje słuchowe... Jednak uważam to za zbyt niebezpieczne. Poza tym nieczyste bo nielegalne. No i jednak nie jest to aż tak imprezowy drag imo.
Muszę Cię rozczarować, ale nie ma takiego środka. Bo jeśli bawił byś się świetnie, nie jest możliwe żeby był
mało uzależniający
Na samym początku chciałem napisać dokładnie to samo, ale pomyślałem, że fajnie by było, jakby ktoś jednak doszedł do innych wniosków. Więc może pozwólmy ludziom pogłówkować, może coś z tego wyjdzie
Spriccy pisze: ale taka nocka w klubie bez dodatków jest naprawdę fascynująca i może dać więcej radości z życia niż przyćpanie i ledwo co mówienie...
i wiem co mówię.
swoja droga mdma, lepsze od alko
A co TY lubisz zaćpać na imprezie?
EDIT:
MDMA mówisz? Powiadają że MDMA to psychodelik. Czy faktycznie jest po tym jakaś psychodela?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.