Z resztą, wiecie o co chodzi.
no i wbrew pozorom psychedeliki nie sa najbardziej zagrazajacymi psychice dragami
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Halik pisze:wbrew pozorom psychedeliki nie sa najbardziej zagrazajacymi psychice dragami
Moim zdaniem MJ jednak zagraża psychice.. Ostatnio zapaliłem troszeczkę i od razu mi na parę dni weszły halucynacje słuchowe... Jednak uważam to za zbyt niebezpieczne. Poza tym nieczyste bo nielegalne. No i jednak nie jest to aż tak imprezowy drag imo.
Muszę Cię rozczarować, ale nie ma takiego środka. Bo jeśli bawił byś się świetnie, nie jest możliwe żeby był
mało uzależniający
Na samym początku chciałem napisać dokładnie to samo, ale pomyślałem, że fajnie by było, jakby ktoś jednak doszedł do innych wniosków. Więc może pozwólmy ludziom pogłówkować, może coś z tego wyjdzie
Spriccy pisze: ale taka nocka w klubie bez dodatków jest naprawdę fascynująca i może dać więcej radości z życia niż przyćpanie i ledwo co mówienie...
i wiem co mówię.
swoja droga mdma, lepsze od alko
A co TY lubisz zaćpać na imprezie?
EDIT:
MDMA mówisz? Powiadają że MDMA to psychodelik. Czy faktycznie jest po tym jakaś psychodela?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.