Z resztą, wiecie o co chodzi.
no i wbrew pozorom psychedeliki nie sa najbardziej zagrazajacymi psychice dragami
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Halik pisze:wbrew pozorom psychedeliki nie sa najbardziej zagrazajacymi psychice dragami
Moim zdaniem MJ jednak zagraża psychice.. Ostatnio zapaliłem troszeczkę i od razu mi na parę dni weszły halucynacje słuchowe... Jednak uważam to za zbyt niebezpieczne. Poza tym nieczyste bo nielegalne. No i jednak nie jest to aż tak imprezowy drag imo.
Muszę Cię rozczarować, ale nie ma takiego środka. Bo jeśli bawił byś się świetnie, nie jest możliwe żeby był
mało uzależniający
Na samym początku chciałem napisać dokładnie to samo, ale pomyślałem, że fajnie by było, jakby ktoś jednak doszedł do innych wniosków. Więc może pozwólmy ludziom pogłówkować, może coś z tego wyjdzie
Spriccy pisze: ale taka nocka w klubie bez dodatków jest naprawdę fascynująca i może dać więcej radości z życia niż przyćpanie i ledwo co mówienie...
i wiem co mówię.
swoja droga mdma, lepsze od alko
A co TY lubisz zaćpać na imprezie?
EDIT:
MDMA mówisz? Powiadają że MDMA to psychodelik. Czy faktycznie jest po tym jakaś psychodela?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.