- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
glupot jakichs nie narobilam, wrocilam autobusem do domu ( A NIE, JEDNAK NAROBILAM, KIEROWCA WYSADZIL MNIE W MODLINIE TWIERDZAC ZE JESTEM NAJEBANA ) i dylemat... czy wykorzystac okazje wziac jakis najtanszy samolot w siną dal ... ale wzielam jednak taksowke do domu.
pozniej kłótnie i awantury ze starymi, podobno bylam jak z horroru...
to było z miesiąc temu.
teraz xanax pomaga mi na picie, biore go ze 3 mg dziennie, wodki pije tez ze 300 ml i jakos funkvjonuje. zauwazylam tylko, ze taka oslabiona chodze, nie chce mi sie do ludzi wychodzic ani specjalnie nic robic. psychiatra zdiagnozowal mi 10.7 ( depresje poalkoholowa, ale o anaxie mu nie mowilam. ) nastepna wizyte u specjalisty psychiatry 9 innego, jakiegos mega dobreo doktora od uzaleznien. Jak radzicie, przyznaawac sie do wszystkiego? jak bedzie lepiej ? pale jeszcze mj, trittico i wenflaksyne. no i natrzaskalam lipy, 3 raz prawko mi zabrali za %, wiec to juz powazna recydywa, biegłych powołali hmmm... z tego vo wiem, czlowiek niepoczytalny w momencie popelnienia przestepstwa (2,0 % we krwi, jechalam fura za 200tys w leasing wzieta po nastepne 0,5 l) nie oppowiada za nie. ale kieruja go do psychiatryka i jak sie wyleczy odpowiada karnie ?
Bo jakoś nie wynika z tego opisu nic takiego
Ja pierdole, chyba zaraz sobie wbbije igłę w czubek palca, i żeby mnie nie bolało pierdolne po akablowaniu heroine i ewentualnie chwilę po tym utnę ten palec. To równie idiotyczne jak to, co Ty robisz.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?