Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 49 / 19 / 0
Wszyscy co jarali syntetyczne kanna, byli poniekąd królikami doświadczalnymi, każdy z was na pewno zna osobę której „odjebalo po dopalaczach”.

Na pewno powodują zmiany w psychice człowieka, niektóre z nich mogą byc nawet 10-100x mocniejsze od THC wiec na chłopski rozum możesz sobie to porównać z wypiciem piwa które ma tysiąc volt na hejnał

Tak wg to nic dziwnego, ze temat zdechł No bo kto w czasach darknetu i medycznej marihuany chciałby raczyć sie gownami jak amka urka czy inna chiquita?

Tylko ci którzy zaznali kary %-D
Uwaga! Użytkownik przeCZOLG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / 12 / 0
Można rzec że ta grupa narko/dopów umarła...
Jarałem te rzeczy prawie rok... no i z dnia na dzień rzuciłem, o dziwo nie uzależniłem się.
Za to mefedron(pochodne cmc raczej) mnie uzależnił.
Ehh paliło się fake hash, robiło się samemu maczanki(heh koszt wyprodukowania to 2/3 zł za 1g).

W mojej okolicy był taki rok że większość ludu to jarała... i wszyscy rzucili z dnia na dzień więc chyba aż tak nie uzależniło.
Raczej w perspektywie długo terminowej nikogo to nie wpłynęło
Bywały po tym różne akcje, to też zależy od psychiki człowieka, jedni mdleli, wymiotowali, zasypiali, krzywe akcje odwalali a inni świetnie się bawili wkręcając się w fazę.
Całe szczęście należałem do tych drugich, heh żebyście wiedzieli jak matematyka mi w szkole wchodziła do głowy będąc na kanna...
Co ciekawe z matmy zawsze byłem słaby, ale jak się zjarałem to rozumiałem matematykę w szkole średniej i potem na sprawdzianach dostawałem oceny pozytywne dzięki zrozumieniu tematów lekcji na których byłem zjarany...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.