Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 49 / 19 / 0
Wszyscy co jarali syntetyczne kanna, byli poniekąd królikami doświadczalnymi, każdy z was na pewno zna osobę której „odjebalo po dopalaczach”.

Na pewno powodują zmiany w psychice człowieka, niektóre z nich mogą byc nawet 10-100x mocniejsze od THC wiec na chłopski rozum możesz sobie to porównać z wypiciem piwa które ma tysiąc volt na hejnał

Tak wg to nic dziwnego, ze temat zdechł No bo kto w czasach darknetu i medycznej marihuany chciałby raczyć sie gownami jak amka urka czy inna chiquita?

Tylko ci którzy zaznali kary %-D
Uwaga! Użytkownik przeCZOLG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / 12 / 0
Można rzec że ta grupa narko/dopów umarła...
Jarałem te rzeczy prawie rok... no i z dnia na dzień rzuciłem, o dziwo nie uzależniłem się.
Za to mefedron(pochodne cmc raczej) mnie uzależnił.
Ehh paliło się fake hash, robiło się samemu maczanki(heh koszt wyprodukowania to 2/3 zł za 1g).

W mojej okolicy był taki rok że większość ludu to jarała... i wszyscy rzucili z dnia na dzień więc chyba aż tak nie uzależniło.
Raczej w perspektywie długo terminowej nikogo to nie wpłynęło
Bywały po tym różne akcje, to też zależy od psychiki człowieka, jedni mdleli, wymiotowali, zasypiali, krzywe akcje odwalali a inni świetnie się bawili wkręcając się w fazę.
Całe szczęście należałem do tych drugich, heh żebyście wiedzieli jak matematyka mi w szkole wchodziła do głowy będąc na kanna...
Co ciekawe z matmy zawsze byłem słaby, ale jak się zjarałem to rozumiałem matematykę w szkole średniej i potem na sprawdzianach dostawałem oceny pozytywne dzięki zrozumieniu tematów lekcji na których byłem zjarany...
  • 2636 / 555 / 0
05 czerwca 2014chacken pisze:
kanna bo wątpię że to byłą trawka miałem stan depersonalizacji, derealizacji i dysocjacji który utrzymywał się ponad rok czasu i był naprawdę bardzo mocny, można powiedzieć że to rok wycięty z życia. A miesiąca po zapaleniu prawie w ogóle nie pamiętam. Obecnie ten stan chyba trochę odpuścił ale i tak nie czuję się "trzeźwo". To taka ciągła niekończąca się faza :P
Ktoś by powiedział że zajebiście, ale to nie jest takie przyjemne jak by mogło się wydawać, bo brakuje mi od tego czasu trzeźwości kompletnej której obawiam się już nie odzyskam, bo nawet nie pamiętam jaki to jest stan :(
U mnie było tak samo, wiele miesięcy wyjętych z życia po niezbyt intensywnym i długim użytkowaniu
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 2962 / 1599 / 35
U nas gościu po takim jaraniu prawie odzyskał wszystko ale na tyle, że ogarnia ale ma rentę. Raz kazali mu iść czy nie udaje na wózek widłowy!
Rozjebał hale i już został na rencie. Teraz ma dobrą rentę i dorabia sobie coś robiąc. Zawsze zależy od człowieka.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.