Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1709 / 11 / 0
nutella-cole pisze:
często mam hujowe sny przy odstawianiu alkoholu, ale po majówce nie piję ^_^
Sny przy odstawianiu alko to rozmowa na osobny wątek :-D Mogą inspirować do napisania scenariusza do najstraszniejszego horroru. Taaak, mają swój urok :-D

Nie dawajcie mi łopaty i tytułu górnika roku za odkopanie tematu ;-)
  • 1599 / 47 / 0
Ja tak trochę z innej beczki, podobno kościół zakazuje świadomych snów, ciekawe czemu.
  • 1709 / 11 / 0
^ najpierw niech się wezmą za siebie i zaczną trzymać łapska przy sobie w obecności ministrantów. Ależ patologia wśród kleru :-/
  • 30 / / 0
Kościół zakazuje, bo wg niektórych, w tym mnie we śnie można odwiedzać zupełnie prawdziwe światy równoległe. A KK raczej nie zależy na wzroście świadomości. Ja świadome sny miałam po relanium i o dziwo gripexie noc (w tym nawet wychodzenie z ciała). Ale i tak najmocniej po baclofenie - paraliż ciała, wystrzelenie w inny wymiar, odwiedzenie jakiegoś nieba, rozmowa z Jezusem itp ;)
Lilka i Lucjan się spotkali i na HAJPIE razem napisali :D
  • 23 / / 0
Ciekawa opcja z monohydratem, zdecydowanie do sprawdzenia!
Systematyczne poranne zapisywanie snów poprawia ich pamiętanie, ale tu trzeba regularności... :-)
  • 50 / / 0
nie wiem, ale ja to spie po benzo sobie normalnie, bez zadnych świadomych snow, koszmarów itd.
Nocne życie kusi, więc i tak tu wrócisz...
  • 18 / 3 / 0
Wpierdlałem tyle benzo i sny zawsze takie same, czyli nic ciekawego albo gówno nic nie pamiętam.

Tylko raz w życiu, gdy pierwszy raz spróbowalem benzo (klonów) i pierwszy raz zmieszałem je z fenibutem (czyli na następny dzień) miałem zajebiste sny graniczące z zyskaniem świadomości w nich, w dodaku wstałem taki wypoczęty jak kurwa nigdy, dosłownie nigdy tak przyjemnie się nie budziłem.

Powtarzałem to potem wielokrotnie, i robiem inne mixy, z innymi substancjami, eksperymentowałem w chuj i dalej to robie, ale nigdy jeszcze nie udało się tego powtórzyć.
Uwaga! Użytkownik benzene jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / 3 / 0
Branie benzodiazepin żeby uzyskać LD albo OOBE to gra nie warta świeczki.
Czemu? Bo benzo niszczy mózg. Jordan Peterson na swoim doświadczeniu ustrzega przed benzo - trafił do szpitala w Serbii na operacje mózgu... wytworzyła się jakaś szara materia obecna min u osób z Zespołem Parkinsona i Alzheimerem. Po śmierci Karola Wojtyły zrobiono trepanacje czaszki i u niego ją odkryto.
Ta szara materia to nic innego jak mnóstwo zabitych szarych komórek.
ODPOWIEDZ
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.