Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
nutella-cole pisze:często mam hujowe sny przy odstawianiu alkoholu, ale po majówce nie piję ^_^
Nie dawajcie mi łopaty i tytułu górnika roku za odkopanie tematu ;-)
Systematyczne poranne zapisywanie snów poprawia ich pamiętanie, ale tu trzeba regularności... :-)
Tylko raz w życiu, gdy pierwszy raz spróbowalem benzo (klonów) i pierwszy raz zmieszałem je z fenibutem (czyli na następny dzień) miałem zajebiste sny graniczące z zyskaniem świadomości w nich, w dodaku wstałem taki wypoczęty jak kurwa nigdy, dosłownie nigdy tak przyjemnie się nie budziłem.
Powtarzałem to potem wielokrotnie, i robiem inne mixy, z innymi substancjami, eksperymentowałem w chuj i dalej to robie, ale nigdy jeszcze nie udało się tego powtórzyć.
Czemu? Bo benzo niszczy mózg. Jordan Peterson na swoim doświadczeniu ustrzega przed benzo - trafił do szpitala w Serbii na operacje mózgu... wytworzyła się jakaś szara materia obecna min u osób z Zespołem Parkinsona i Alzheimerem. Po śmierci Karola Wojtyły zrobiono trepanacje czaszki i u niego ją odkryto.
Ta szara materia to nic innego jak mnóstwo zabitych szarych komórek.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.