Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1181 / 43
Mi przyszło zapłacić na noc na sorze 821zł.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 23 / 2 / 0
@london5 dlaczego aż tak drogo i co to żeś znowu nawywijał?
Uwaga! Użytkownik kosmita89 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1181 / 43
Wszystko podliczyli, pieluchę, relanium, pielęgniarki, śniadania, kroplówy, opatrunki i tomograf. Ten był najdroższy.

Jedna pielucha z założeniem etc to koszt ok 90 złotych.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 386 / 148 / 0
@ZleSpiaca edukacyjnie ze strony samego NFZ, tak, można zgłosić wstecznie, do 30 dni nawet (widzę że zmienili bo było 7):
https://www.nfz.gov.pl/aktualnosci/aktu ... ,8493.html

Akurat ten temat ogarniam dość dobrze, bo sama miałam w swoim życiu epizod, że leżałam w szpitalu w okresie w którym nie byłam ubezpieczona. Czy płaciłam za ten tygodniowy pobyt na neurologii? Nie.
Nieznajomość prawa szkodzi, a z ubezpieczeniem to jest jedna z sytuacji gdzie prawo może zadziałać wstecz (:
  • 365 / 103 / 0
Zwracam honor w takim razie . Zatrzymałam się kilka lat wstecz na przepisach.
Super ,że to wyłapałaś 👌
Będzie na przyszłość wisieć 😊
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 50 / 1 / 0
Mój ostatni pobyt na Sorze przebił wszystkie inne jak i ponoć przebił wszystko. Lekarze mówili , że takiego czegoś jescze nie widzieli. Przypiety pasami odbijałem się jakoś plecami na wysokość może pół metra. Jeden pas wyrwany
Mówiłem, że Diabły wyszły z piekła przez książkę którą napisałem i niby tam zamieściłem na jednej ze stron jakieś trzy wpisy które przekazał mi Diabeł. Po przeczytaniu których tak.naprawde ludzie otwierali bramy piekieł. Diabły zabijały ludzi. Mi zgwałcily córkę w 40tu. 50 dni i nocy. Jak nie było gdzie wlozyc to robili w niej dziury i tam pchali...
Na końcu zawiesili jej truchło bez głowy,. rąk i nóg na trzepaku.
Do mnie przyszly do szpitala. Zaczęły mnie zjadać na żywca od stóp. Tak się darłem z bólu że w całym szpitalu mnie słyszano. Ogólnie spędziłem tam 100tys lat. A czas mogłem przesuwać lekkim ruchem palca. 100lat do przodu lub do tyłu. Kazdy palec odpowiadał za inna ilość lat.
Mówiłem że wybuchnie wojna nuklearna w 2146.
Podawali mi wszystko co mogli. Nawet udało im się mnie uśpić. Ale obudziłem się a faza dalej trwała. Haloperidol też tutaj mało pomógł. Relanium wgl nie czułem.
2 dni i 2 noce trwał ten horror.

Co poszło?
Metaamfetamina 96% około 2g
Vapo
Apvp około. 2-3g vapo i sniff
Siarczan amfy 93% około 2g
Uwaga! Użytkownik Diabeu666 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2921 / 243 / 0
Pytanie do innych (bo user zbanowany): czy taka akcja jest możliwa po mecie, fecie i alfie ? Jak dla mnie to wygląda na książkowy badtrip po Bromo-DragonFLY w dużej dawce.
Dawny nick: tur3k
  • 5065 / 867 / 0
Biabeu to pisal juz te swoje paranoje pare lat temu .

Wejdz sobie w watek paranoje po alfie. Gdzie bryluje .
Mozg wyzarty .
Wali grama chlorowych katynonow na start
Czego sie tu spodziewac ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2588 / 538 / 0
Mylisz osoby, to dwa różne konta.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 5065 / 867 / 0
No nie wiem
To dosyc podobne osoby . O Diabeusz666 ostatnie posty kapelusznika czy angrybrads sa o oszustwie a ten zbanowany uzytkownik diabeu666 tez zrobil jakies wyjebki plus szantazuje o sample.
Oczywiscie moge sie mylic i pewnie masz racje .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.