Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1181 / 43
Mi przyszło zapłacić na noc na sorze 821zł.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 23 / 2 / 0
@london5 dlaczego aż tak drogo i co to żeś znowu nawywijał?
Uwaga! Użytkownik kosmita89 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1181 / 43
Wszystko podliczyli, pieluchę, relanium, pielęgniarki, śniadania, kroplówy, opatrunki i tomograf. Ten był najdroższy.

Jedna pielucha z założeniem etc to koszt ok 90 złotych.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 387 / 149 / 0
@ZleSpiaca edukacyjnie ze strony samego NFZ, tak, można zgłosić wstecznie, do 30 dni nawet (widzę że zmienili bo było 7):
https://www.nfz.gov.pl/aktualnosci/aktu ... ,8493.html

Akurat ten temat ogarniam dość dobrze, bo sama miałam w swoim życiu epizod, że leżałam w szpitalu w okresie w którym nie byłam ubezpieczona. Czy płaciłam za ten tygodniowy pobyt na neurologii? Nie.
Nieznajomość prawa szkodzi, a z ubezpieczeniem to jest jedna z sytuacji gdzie prawo może zadziałać wstecz (:
  • 365 / 103 / 0
Zwracam honor w takim razie . Zatrzymałam się kilka lat wstecz na przepisach.
Super ,że to wyłapałaś 👌
Będzie na przyszłość wisieć 😊
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 50 / 1 / 0
Mój ostatni pobyt na Sorze przebił wszystkie inne jak i ponoć przebił wszystko. Lekarze mówili , że takiego czegoś jescze nie widzieli. Przypiety pasami odbijałem się jakoś plecami na wysokość może pół metra. Jeden pas wyrwany
Mówiłem, że Diabły wyszły z piekła przez książkę którą napisałem i niby tam zamieściłem na jednej ze stron jakieś trzy wpisy które przekazał mi Diabeł. Po przeczytaniu których tak.naprawde ludzie otwierali bramy piekieł. Diabły zabijały ludzi. Mi zgwałcily córkę w 40tu. 50 dni i nocy. Jak nie było gdzie wlozyc to robili w niej dziury i tam pchali...
Na końcu zawiesili jej truchło bez głowy,. rąk i nóg na trzepaku.
Do mnie przyszly do szpitala. Zaczęły mnie zjadać na żywca od stóp. Tak się darłem z bólu że w całym szpitalu mnie słyszano. Ogólnie spędziłem tam 100tys lat. A czas mogłem przesuwać lekkim ruchem palca. 100lat do przodu lub do tyłu. Kazdy palec odpowiadał za inna ilość lat.
Mówiłem że wybuchnie wojna nuklearna w 2146.
Podawali mi wszystko co mogli. Nawet udało im się mnie uśpić. Ale obudziłem się a faza dalej trwała. Haloperidol też tutaj mało pomógł. Relanium wgl nie czułem.
2 dni i 2 noce trwał ten horror.

Co poszło?
Metaamfetamina 96% około 2g
Vapo
Apvp około. 2-3g vapo i sniff
Siarczan amfy 93% około 2g
Uwaga! Użytkownik Diabeu666 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2921 / 243 / 0
Pytanie do innych (bo user zbanowany): czy taka akcja jest możliwa po mecie, fecie i alfie ? Jak dla mnie to wygląda na książkowy badtrip po Bromo-DragonFLY w dużej dawce.
Dawny nick: tur3k
  • 5071 / 867 / 0
Biabeu to pisal juz te swoje paranoje pare lat temu .

Wejdz sobie w watek paranoje po alfie. Gdzie bryluje .
Mozg wyzarty .
Wali grama chlorowych katynonow na start
Czego sie tu spodziewac ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2595 / 540 / 0
Mylisz osoby, to dwa różne konta.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 5071 / 867 / 0
No nie wiem
To dosyc podobne osoby . O Diabeusz666 ostatnie posty kapelusznika czy angrybrads sa o oszustwie a ten zbanowany uzytkownik diabeu666 tez zrobil jakies wyjebki plus szantazuje o sample.
Oczywiscie moge sie mylic i pewnie masz racje .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.