Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 315 / 40 / 0
Pociąg, w drodze do domu, pod klatką jakąś jak se ludzie chodzili, w szkole
Za ro najlepsze miejsce jakie pamiętam to Łeba wczesna jesień 2 apteki akurat tam w centrum(jak ktoś był). W lesie wrzucam 390mg chwilę siedze żeby się ulezalo i na plażę. Położyłem się patrzyłem w gwiazdy(niebo jest tam piękne) przyapliłem trochę skuna i miałem chyba lepszą pizde niż za 1 razem jak mnie koda jebneła xd
  • 4 / 1 / 0
Jestem Pojebany, Ale waliłem kode w kinie na początku filmu Spider Man: Bez drogi do domu i tez na Venom Carnage ta jestem fanem marvela XD, ale to było dawki typu 240 mg 16x tabletek, żeby się wczuć lepiej w klimat miałem wtedy tolereke 480mg żeby już tak ładnie się ujebac.
  • 806 / 188 / 0
praca (szatnia, przy kompie), może nie, że miejsce, ale okoliczność to 13 potrawę wigilijną sobie zrobiłem z thiocodinu, środek ulicy, sąd, poczekalnia u stomatologa, bus, toi-toi
  • 52 / 5 / 0
Flixbus, pierwszy rząd na górze, tabletki wyciskałem z blistrów w czasie podróży. Polecam
adhibe rationem difficultatibus
  • 2874 / 299 / 0
wszelkie busy, pociągi, samoloty nawet, przystanki, dworce, aule na studiach, przeróżne kible od dworcowych po te w restauracjach czy pracy, w samej pracy gdziekolwiek, środek drogi w drodze między apteką a czymś tam gdzie akurat musieliśmy wszyscy iść, w środku tłumu (np. idąc sobie przez woodstock wcinasz po tabletce jak cukierki), przy rodzinnym stole na wielkanocnym obiedzie, prowadząc samochód na powrocie z apteki

no to takie bym powiedział normalne miejsca gdzie wszyscy z nas to żarli bo gdzie mieliśmy niby żreć :D
w sumie jak tak dłużej pomyślałem to we wszystkich tech miejscach zdarzało mi się też palić buha, pić alko i wciągać fukę, no może poza samolotem, rodzinnym stołem i autem xD

ale mnie 2 odpowiedzi z ostatnich 2 stron rozjebały xD kościół i o ironio apteka wygrywają xD
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 71 / 3 / 0
W sierpniu tamtego roku pojechałam na katolickie kolonie dla rodzin, aby byc opiekunką do dzieci i wtedy tam poraz pierwszy jebłam sobie 75mg kody i przez okolo dwie godziny opieki nad dziećmi byłam na fajnej, ale slabej pizdzie. Jeszcze przed rozpoczęciem opieki nad dzieciakami odpalilam sobie to audio
[url]https://youtu.be/MytAOmbnLpg?si=ZfuYEeaKUbdGOj4s[/url]
I pare razy sie wystraszylam go, ale bylo zajebiście i niczego nie żałuję.

Ja nie czaje jakim cudem tyle ludzi wokół nie zczailo sie, ze jestem na fazie (może dlatego, ze chowalam oczy i nikt nie wiedzial jak to jest byc na kodeinowej pizdzie). Poznym wieczorem odpalilam sobie klimatyczną muzyke, oglądałam spadajace gwiazdy i sie wyciszylam na tyle, ze mialam najprzyjemniejsze spanie swiata. Na następny dzien bylam smutna, ze juz nie jestem na pizdzie
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 2932 / 243 / 0
Dziwny to jest imho sam temat, przecież jedzenie tabletek z Thiocodinu to dla opiatowca normalne niczym dla zwykłego człowieka jedzenie chipsów idąc przez miasto i żadne miejsce do jedzenia Thio nie jest chyba dziwne.

No chyba, że jedzenie Thiocodinu i przepijanie energetykiem w czasie kursów na prawo jazdy jest "dziwne", to warto o tym wspomnieć w tym temacie.
Dawny nick: tur3k
  • 17 / 2 / 0
Gdy mam ochotę, to zarzucam w miejscu, w którym akurat przebywam. Normalnie, bez żadnego chowania się. Czy wśród tych miejsc było jakieś nadzwyczajnie dziwne? Nie mam pojęcia.
Jestem częścią niczego.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.