4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 499 / 69 / 0
Macie jakieś sposoby, żeby kupując 2g na kilka dni nie wrocic do domu z 1.5g, a o 2:30 nastepnego dnia z resztkami? (O ile są jakies resztki, zaleznie od tematu albo bez sensu napierdalać, albo, ale to w przypadku chlorow i innych bk, odlozenie czegokolwiek na potem to jak odlozenie nalogow %-D)

Z alfa pvp nie mialem takiego problemu, bo lecialo wapo do odcinki, nie wiem jak, codziennie budzilem sie w swoim lozku bez pamieci co sie stalo. Pierwsze co po przebudzeniu to nawet nie telefon czy papieros (!!!) tylko meth pipe i alfunia hah.
Jednak mef to co innego...

Kolega jak mety nie mogl odlozyc to powiedzialem, zeby rozp w wodzie co ma, dodał wodorotlenku sodu do ph12 i bedzie musiał z powrotem wysalać. Wlasciwie moglbym tak zrobić, ale boje się że mi nie wyschnie tak dobrze, zresztą, fajnie popatrzeć na wielkie kryształy, i rytuał kruszenia.. (I musiałbym kupić jebane paski lakmusowe co z warchemu zapomniałem zamowic razem z innymi rzeczami %-D)
Spoiler:
  • 3 / / 0
Z 13 lat jestem wjebany też bym chciał poznać to pytanie u mnie jedyne odłożenie tematu to z wycieczenia ;D ewentualnie benzo duże dawki i lulu ale u mnie to już graniczy z cudem
  • 176 / 46 / 0
@NahoyCito Jeżeli silna wola zawodzi (co zrozumiałe) to pozostaje kupowanie tylko tyle ile potrzeba na jedną, rozsądną sesję. Inna opcja to przekazanie substancji zaufanej osobie, która będzie czuwała, abyś nie przesadzał, choć najrozsądniejszym wyjściem wydaje się być jednak sejf z zamkiem czasowym.
  • 27 / / 0
Jak wyżej, najlepiej zaplanować ile się chce wrzucić i tyle wziąć bo chęć dorzutki jest ogromna i nie liczyłam bym na silną wolę, która zazwyczaj zwłaszcza przy ketonach zawodzi.
Uwaga! Użytkownik VandalBunny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 783 / 136 / 0
A nie masz czegoś takego, że w pewnym momencie czujesz się 'wystarczająco' naćpany? Bo ja ze stymulantami z czasem zaczęłam mieć tak, że przychodził taki moment kiedy ja sobie zdawałam sprawę, że mi już po prostu wystarczy.
Ale skoro widzisz, że masz taki problem to nie oszukujmy się - najrozsądniejszym rozwiązaniem byłoby po prostu przestać, na jakiś czas chociaż. Jak już aż tak nie potrafisz tego kontrolować, to może mała przerwa przywróci Ci trzeźwe myślenie
Wytrzymują tylko wirtuozi
Dziwne, że życie ma smak tych ostatnich kilku godzin
  • 499 / 69 / 0
Była przerwa i dalej chuj. Carpet surfing i te sprawy heh.. Znajdujesz wielki kamień, mózg już wyrzuca dopamine, ale cos nie pasuje.. Za duży. Lizesz koncówką języka a to przysysa ci język jak polizany metal w zimie. Koci żwir. Blehh
  • 4 / / 0
@NahoyCito Zawsze jest tak że nie ważne ile masz i tak wycpasz, tymbardziej im więcej bierzesz tym większe będą chęci na dorzutke, osobiście sam wiem co piszesz bo miałem mieć 30g na 2 miesiące min a poszło mi w niecałe 2 tyg. ja sugeruję kupować mniej, skoro i tak wiesz że tek będzie, to po co kupywać więcej? :D
  • 72 / 4 / 0
Dokładnie, najlepiej kupować tyle ile ma się zamiar wziąć, ewentualnie poprosić jakąś zaufana osobę żeby wydzielała, ale raczej o ile przy detoksykacji jest to zaleta o tyle przy wydawaniu dragów sobie tego nie wyobrażam %-D
  • 1 / / 0
07 lutego 2026jokerthc pisze:
@NahoyCito Jeżeli silna wola zawodzi (co zrozumiałe) to pozostaje kupowanie tylko tyle ile potrzeba na jedną, rozsądną sesję free top games. Inna opcja to przekazanie substancji zaufanej osobie, która będzie czuwała, abyś nie przesadzał, choć najrozsądniejszym wyjściem wydaje się być jednak sejf z zamkiem czasowym.

Jednak ktoś taki jak NahoyCito, który ma obsesję na punkcie dywanów, gdyby miał sejf, mógłby spróbować się do niego włamać. Najlepszym rozwiązaniem jest jednak zasada „Kupuj tyle, ile potrzebujesz raz”. To najprostsza metoda zarządzania ryzykiem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.