Substancje wpływające na wydajność działania układu kwasu gamma-aminomasłowego w organizmie.
Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 249 / 24 / 0
Zaglądając nas stronę internetową pewnego czeskiego sklepu natrafiłem w ich ofercie na linię nowych produktów nazwanych "dazed". Nie jestem pewien czy nadają się na nowy temat, ale skoro ciekawostka w postaci sentia spirits takowy posiada, to może i ta nowość mogłaby mieć własny.

Czym jest dazed? Zacytuję opis z czeskiego sklepu

"Kluczem do efektów linii DAZED są olejki eteryczne. Ta doskonale zrównoważona mieszanka olejków, ziół, kwiatów i owoców potrafi stymulować receptory GABA w ludzkim ciele"

Sam tego nie próbowałem więc nic od siebie dodać nie mogę. Są dostępne w różnorakiej formie: edibles jak miód czy żelki, są płyny do wapowania i konopne kwiaty nasączane tym czymś. Tanio nie jest bo kartridż z 1ml płynu o mocy 12% kosztuje ok 20 euro.

Jakie olejki eteryczne mogą być podstawą produktu? Kiedyś dodałem kilka kropli jakiegoś olejku do kąpieli i po 15 minutach nie wiedziałem co się ze mną dzieje bo dopadło mnie błogie nieogarnięcie. W olejkach eterycznych drzemie pewna moc.
jestem obłąkany
  • 330 / 85 / 0
Widziałem stronę, info na temat składu zerowe, więc może być tam wszystko
ODPOWIEDZ
Newsy
Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."