Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 55 / 7 / 0
(5α,6α)-7,8-didehydro-4,5-epoksy-17-metylmorfinan-3,6-diol
http://pl.wikipedia.org/wiki/Morfina

Wbijał ktoś sobie już morfine w żyłe?? Jeśli tak to jestem ciekaw czy ma jakieś działanie psychodeliczne???
Mam dostęp do ampułek z morfina, ale nie wiem czy warto inwestowac kase, ponieważ słyszałałem o tym tylko tyle że jest bardzo silny lek przeciwbólowy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2013 przez surveilled, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 83 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: sioolyoo »
heheeh ja morfine zjadlem tez wtabletach na poczatklu dziwny haj a pozniej zyganie na okolo ... nie polecam .... pozdr.
GG: 2283527
tlen: sioolyoo@tlen.pl
sioolyoo@yahoo.com
www.hemplobby.info
www.hyperreal.info
  • 55 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: rydzu »
Ja mam dostęp do ampułek z morfiną. Czy to można łykać??????? Chyba raczej nie ale nie wiem bo nie widziałem tego na oczy.
Wiem tylko tyle że można sobie zapodać w kanał.
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
A czytales o psychologu co sie wpierdolil w morfine? on wlasnie dawal sobie zawartosc ampulki do kawy i sobie tak pil
czyli sie da.. heh tylko z morfina jest taki myk ze dosyc slabo wchlania sie z przwodu pokarmowego i chyba cos 70-100mg to odpowiednia dawka...
  • 291 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
Z tym podejściem to lepiej nie bierz się za morfine. Co do łykania płynu z ampułek to to cholernie głupi pomysł i straszne marnotrwastwo. Najlepiej rzeczywiście walnąć to i.v. Zaczynając od dawek około 15-20 mg. Co do tych co jedli morfinę i narzekają to wiedzcie że morfina przy łykaniu nie ma praktycznie działąnia euforycznego a jakieś 60-90% dawki jest 'dezaktywowana' przez pierwszy obieg metaboliczny. Jeśli ktoś natomiast nie chce się kłuć to zażyjcie to doodbytniczo. Rozpuścić tabletkę, zaciągnąć płyn do 2-5 ml strzykawki bez igły i wstrzyknąć to w opróżniony wcześniej anus. Wchłanianie i szybkość wejścia porównywalna do iniekcji domięśniowej.
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: QbaQ »
Po jakim czasie morfina ulega rozkładowi ? Mam szklaną, szczelnie zamkniętą ampułkę, tylko cholera, stara jest. Baaardzo stara. I nie wiem, czy w ogole warto się w to bawić.
Uwaga! Użytkownik QbaQ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
Czytałem na Erowidzie trip raport po tabletce morfiny (quarter grain, 16 mg) mającej koło 50 lat. Jak chcesz to poszukam. Gosć podał całość i.v. i miał zajebiście. Ja używałem dość długo tabletek przeterminowanych o jakieś 2 lata, nie wydaje mi się żeby wogóle straciły na mocy. Nie wiem natomiast jak to się ma do leku w płynie, ale środowisko wodne raczej nie powinno przyśpieszać degradacji. Był nawet taki film o ogormnym transporcie morfiny w statku. Stetek zatopiono a po latach chciano się dorwać do cennego ładunku.
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 3 / 0
:)))
Nieprzeczytany post autor: brk »
Dorwalem 2 paczki siarczanu morfiny : )) jedno 30mg druga 60mg x 60 tabletek obie powlekane o zmodyfikowanym uwalnianiu : ))) Ale z tego co widze doustnie sie nie oplaca a za zyle dziekuje i mam dylemat co z tym zrobic ? ;p
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2006 przez brk, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 185 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanMuchomor »
rydzu pisze:
Wbijał ktoś sobie już morfine w żyłe?? Jeśli tak to jestem ciekaw czy ma jakieś działanie psychodeliczne???
Po pierwsze morfina jest opiatem, więc nie ma działania psychedelicznego :)
brk pisze:
Ale z tego co widze doustnie sie nie oplaca a za zyle dziekuje i mam dylemat co z tym zrobic ? ;p
CUT

Ja mam bardzo wrażliwe receptory i wystarczy mi 60mg morfiny (nawet retard) podanej doustnie, aby przez kilka godzin skręcać się z rozkoszy.
Ale pamiętaj że opiaty zazwyczaj nie działają za pierwszym razem, trzeba sobie wyrobić receptory najpierw.

Ale jeśli nie chcesz walić po kablach a zjedzenie tego uważasz za marnotrastwo to pozostaje podanie doodbytnicze :) Szybciej wchodzi, a przede wszystkim więcej wchodzi niż po podaniu doustnym.

Wycięto zamiary handlowe — CATCHaFALL
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2006 przez Sterylny Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Akcja CBŚP i czeskiej policji: rozbicie międzynarodowej grupy przestępczej

Policjanci Zarządu w Krakowie CBŚP we współpracy z czeskimi organami ścigania rozbili międzynarodową grupę przestępczą zajmującą się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Zatrzymano 16 osób oraz zabezpieczono ponad 12 kg różnego rodzaju narkotyków. Działania te są częścią szerszego śledztwa dotyczącego przemytu substancji psychotropowych w Europie, które nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gliwicach.

Włoska policja aresztowała fana "Breaking Bad". Stworzył prawdziwe tajne laboratorium

Włoska policja zlikwidowała jedno z największych nielegalnych laboratoriów narkotykowych w kraju. Podczas nalotu na jeden z domów w dzielnicy Sant'Antonio w Novarze zatrzymany został 22-letni mężczyzna, który w swoich działaniach wyraźnie inspirował się serialem "Breaking Bad".

Niepełnosprawny na wózku przemycał klefedron. Mówił, że to worek na mocz

Policjanci z Dzierżoniowa zatrzymali 33-letniego mężczyznę na wózku inwalidzkim, który przewoził blisko pół kilograma narkotyków. Próbował oszukać funkcjonariuszy, tłumacząc, że nosi worek na mocz, podczas gdy w rzeczywistości miał przy sobie reklamówkę wypełnioną klefedronem.