Wszystko, co dotyczy hodowli/uprawy grzybów psylocybinowych.
ODPOWIEDZ
  • 26 / 1 / 0
Nie znalazłem odpowiedzi. Kilka dni temu wystartowałem GT, w sierpniu jednak nie będzie mnie na dwa tygodnie. Do tego czasu myślę że zdążę zrobić dwa flushe, ale nie chciałabym się pozbywać ciastka, ale je na jakiś czas zapauzowac. Jeden koleżka mówi że mogę śmiało mrozić, ale nie chcę zabić grzybni. Czy można mrozić? Może lepiej tylko do ciemnego pudełka i do lodówki?
Z góry dziękuję za pomoc
  • 690 / 310 / 0
derpole13
Śmiało możesz mrozić :)
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.