Wszystko, co dotyczy hodowli/uprawy grzybów psylocybinowych.
ODPOWIEDZ
  • 26 / 1 / 0
Nie znalazłem odpowiedzi. Kilka dni temu wystartowałem GT, w sierpniu jednak nie będzie mnie na dwa tygodnie. Do tego czasu myślę że zdążę zrobić dwa flushe, ale nie chciałabym się pozbywać ciastka, ale je na jakiś czas zapauzowac. Jeden koleżka mówi że mogę śmiało mrozić, ale nie chcę zabić grzybni. Czy można mrozić? Może lepiej tylko do ciemnego pudełka i do lodówki?
Z góry dziękuję za pomoc
  • 690 / 310 / 0
derpole13
Śmiało możesz mrozić :)
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata