Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Głupoty popisane, 0,5 to jest 2x dawki początkowej - starysteve
Doustnie: Xanax, lorazepam, Bromazepam, relanium, klonazepam
Sniff: Midazolam
Pod język: klonazepam, Midazolam.
Xanax szybko zaczyna działać, współczuje jeśli rozpuszczasz bo ma paskudny smak, tfu
Jak wciągniesz dormicum to Cię wyku*wi z butów
@DrugSter @sclero2014 Uzupełniam Was chłopaki hehe
W innym przypadku będziesz wzywał pomocy głosem szopa pracza czego osobiście nie życzę lol
----
10 lutego 2021chillbro pisze: (Na moim przykładzie)
Doustnie: Xanax, lorazepam, Bromazepam, relanium, klonazepam
Sniff: Midazolam
Pod język: klonazepam, Midazolam.
Xanax szybko zaczyna działać, współczuje jeśli rozpuszczasz bo ma paskudny smak, tfu
Jak wciągniesz dormicum to Cię wyku*wi z butówPod języko też mocno. Za to doustnie mała biodostępność, pozdro
@DrugSter @sclero2014 Uzupełniam Was chłopaki hehe
Midas zajmuje u mnie 1 miejsce razem z rolkami.
Doszło do tego ,że nadużywałem tych leków i cała paka klona przestała mnie ruszać.
100 sztuk midazolamu wystarczyło na tydzień w czasie mojej świetności. Tylko czemu ja nigdy się nie uzależniłem? tzn nie miałem zespołu odstawiennego a brałem 8 miesięcy różności XD
W innym przypadku będziesz wzywał pomocy głosem szopa pracza czego osobiście nie życzę lol
----
11 lutego 2021chillbro pisze: @xantiago
Midas zajmuje u mnie 1 miejsce razem z rolkami.
Doszło do tego ,że nadużywałem tych leków i cała paka klona przestała mnie ruszać.
100 sztuk midazolamu wystarczyło na tydzień w czasie mojej świetności. Tylko czemu ja nigdy się nie uzależniłem? tzn nie miałem zespołu odstawiennego a brałem 8 miesięcy różności XD
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.