Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Głupoty popisane, 0,5 to jest 2x dawki początkowej - starysteve
Doustnie: Xanax, lorazepam, Bromazepam, relanium, klonazepam
Sniff: Midazolam
Pod język: klonazepam, Midazolam.
Xanax szybko zaczyna działać, współczuje jeśli rozpuszczasz bo ma paskudny smak, tfu
Jak wciągniesz dormicum to Cię wyku*wi z butów
@DrugSter @sclero2014 Uzupełniam Was chłopaki hehe
W innym przypadku będziesz wzywał pomocy głosem szopa pracza czego osobiście nie życzę lol
----
10 lutego 2021chillbro pisze: (Na moim przykładzie)
Doustnie: Xanax, lorazepam, Bromazepam, relanium, klonazepam
Sniff: Midazolam
Pod język: klonazepam, Midazolam.
Xanax szybko zaczyna działać, współczuje jeśli rozpuszczasz bo ma paskudny smak, tfu
Jak wciągniesz dormicum to Cię wyku*wi z butówPod języko też mocno. Za to doustnie mała biodostępność, pozdro
@DrugSter @sclero2014 Uzupełniam Was chłopaki hehe
Midas zajmuje u mnie 1 miejsce razem z rolkami.
Doszło do tego ,że nadużywałem tych leków i cała paka klona przestała mnie ruszać.
100 sztuk midazolamu wystarczyło na tydzień w czasie mojej świetności. Tylko czemu ja nigdy się nie uzależniłem? tzn nie miałem zespołu odstawiennego a brałem 8 miesięcy różności XD
W innym przypadku będziesz wzywał pomocy głosem szopa pracza czego osobiście nie życzę lol
----
11 lutego 2021chillbro pisze: @xantiago
Midas zajmuje u mnie 1 miejsce razem z rolkami.
Doszło do tego ,że nadużywałem tych leków i cała paka klona przestała mnie ruszać.
100 sztuk midazolamu wystarczyło na tydzień w czasie mojej świetności. Tylko czemu ja nigdy się nie uzależniłem? tzn nie miałem zespołu odstawiennego a brałem 8 miesięcy różności XD
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.