Otóż pewnego razu, przed bardzo ważną rozmową z klientem w pracy.
Chciałem uzbroic sie w lek, ktory pomoże mi totalnie bezsterosowo wypaść przy typie. Ale jednoczesnie niebedzie powodował senności.
Wybrałem sie osobiscie do apteki.
Pani magister dziwnie na mnie patrzyła, spoglądając na koleżankę. Z lekkim zastanowieniem powiedziała, że ma coś s takiego ale da mi tylko jeden blister (ktory kosztowal kolo dychy). Powiedziala, ze moge wziac tylko jedna tabletke teraz i przed rozmowa druga. Bron Boze wiecej. Nie pytalem dlaczego. Wyszedlem i oczywoscie przed snem wzialem 4 albo 5 juz nie pamietam. Lubie eksperymentowac i rozne specyfiki moj organizm poznał. Polozylem sie do łóżka. Włączyłem jakies binaural beats i oddalem sie medytacji. Ale to co po chwili zaczelo sie dziac przeszlo nawet jazdy po łysiczkach. Szlyszalem jakby dudnienie bebnow szamanskich. Zdjalem sluchawki, a to dalej graja bebny..... patrzylem na spektakl. Jakies dziwne ludki czarne skakaly po fotelu i meblach. Pokazywaly mi sie jaskrawe mordy dziwnych zwierzat lub cokolwiek to bylo. To bylo niesamowite. Kolorowe. Zabawane. Oddawalem sie temu w pelnej swiadomosci, wiedzac co sie dzieje. Nie pamietam jak to sie skonczylo. Bo po prostu obudzilem sie rano. Zereo zwała. Wyluzowany i skoncentrowany poszedłem na rozmowe, ktora zakonczyla sie pomyslne. Pozniej blister gdzies mi sie zawieruszyl
Pewnie neomag forte. Albo nervosol xd
"Rutyna to rzecz zgubna "
"Rutyna to rzecz zgubna "
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.