Otóż pewnego razu, przed bardzo ważną rozmową z klientem w pracy.
Chciałem uzbroic sie w lek, ktory pomoże mi totalnie bezsterosowo wypaść przy typie. Ale jednoczesnie niebedzie powodował senności.
Wybrałem sie osobiscie do apteki.
Pani magister dziwnie na mnie patrzyła, spoglądając na koleżankę. Z lekkim zastanowieniem powiedziała, że ma coś s takiego ale da mi tylko jeden blister (ktory kosztowal kolo dychy). Powiedziala, ze moge wziac tylko jedna tabletke teraz i przed rozmowa druga. Bron Boze wiecej. Nie pytalem dlaczego. Wyszedlem i oczywoscie przed snem wzialem 4 albo 5 juz nie pamietam. Lubie eksperymentowac i rozne specyfiki moj organizm poznał. Polozylem sie do łóżka. Włączyłem jakies binaural beats i oddalem sie medytacji. Ale to co po chwili zaczelo sie dziac przeszlo nawet jazdy po łysiczkach. Szlyszalem jakby dudnienie bebnow szamanskich. Zdjalem sluchawki, a to dalej graja bebny..... patrzylem na spektakl. Jakies dziwne ludki czarne skakaly po fotelu i meblach. Pokazywaly mi sie jaskrawe mordy dziwnych zwierzat lub cokolwiek to bylo. To bylo niesamowite. Kolorowe. Zabawane. Oddawalem sie temu w pelnej swiadomosci, wiedzac co sie dzieje. Nie pamietam jak to sie skonczylo. Bo po prostu obudzilem sie rano. Zereo zwała. Wyluzowany i skoncentrowany poszedłem na rozmowe, ktora zakonczyla sie pomyslne. Pozniej blister gdzies mi sie zawieruszyl
Pewnie neomag forte. Albo nervosol xd
"Rutyna to rzecz zgubna "
"Rutyna to rzecz zgubna "
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.