Otóż pewnego razu, przed bardzo ważną rozmową z klientem w pracy.
Chciałem uzbroic sie w lek, ktory pomoże mi totalnie bezsterosowo wypaść przy typie. Ale jednoczesnie niebedzie powodował senności.
Wybrałem sie osobiscie do apteki.
Pani magister dziwnie na mnie patrzyła, spoglądając na koleżankę. Z lekkim zastanowieniem powiedziała, że ma coś s takiego ale da mi tylko jeden blister (ktory kosztowal kolo dychy). Powiedziala, ze moge wziac tylko jedna tabletke teraz i przed rozmowa druga. Bron Boze wiecej. Nie pytalem dlaczego. Wyszedlem i oczywoscie przed snem wzialem 4 albo 5 juz nie pamietam. Lubie eksperymentowac i rozne specyfiki moj organizm poznał. Polozylem sie do łóżka. Włączyłem jakies binaural beats i oddalem sie medytacji. Ale to co po chwili zaczelo sie dziac przeszlo nawet jazdy po łysiczkach. Szlyszalem jakby dudnienie bebnow szamanskich. Zdjalem sluchawki, a to dalej graja bebny..... patrzylem na spektakl. Jakies dziwne ludki czarne skakaly po fotelu i meblach. Pokazywaly mi sie jaskrawe mordy dziwnych zwierzat lub cokolwiek to bylo. To bylo niesamowite. Kolorowe. Zabawane. Oddawalem sie temu w pelnej swiadomosci, wiedzac co sie dzieje. Nie pamietam jak to sie skonczylo. Bo po prostu obudzilem sie rano. Zereo zwała. Wyluzowany i skoncentrowany poszedłem na rozmowe, ktora zakonczyla sie pomyslne. Pozniej blister gdzies mi sie zawieruszyl
Pewnie neomag forte. Albo nervosol xd
"Rutyna to rzecz zgubna "
"Rutyna to rzecz zgubna "
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.