Otóż pewnego razu, przed bardzo ważną rozmową z klientem w pracy.
Chciałem uzbroic sie w lek, ktory pomoże mi totalnie bezsterosowo wypaść przy typie. Ale jednoczesnie niebedzie powodował senności.
Wybrałem sie osobiscie do apteki.
Pani magister dziwnie na mnie patrzyła, spoglądając na koleżankę. Z lekkim zastanowieniem powiedziała, że ma coś s takiego ale da mi tylko jeden blister (ktory kosztowal kolo dychy). Powiedziala, ze moge wziac tylko jedna tabletke teraz i przed rozmowa druga. Bron Boze wiecej. Nie pytalem dlaczego. Wyszedlem i oczywoscie przed snem wzialem 4 albo 5 juz nie pamietam. Lubie eksperymentowac i rozne specyfiki moj organizm poznał. Polozylem sie do łóżka. Włączyłem jakies binaural beats i oddalem sie medytacji. Ale to co po chwili zaczelo sie dziac przeszlo nawet jazdy po łysiczkach. Szlyszalem jakby dudnienie bebnow szamanskich. Zdjalem sluchawki, a to dalej graja bebny..... patrzylem na spektakl. Jakies dziwne ludki czarne skakaly po fotelu i meblach. Pokazywaly mi sie jaskrawe mordy dziwnych zwierzat lub cokolwiek to bylo. To bylo niesamowite. Kolorowe. Zabawane. Oddawalem sie temu w pelnej swiadomosci, wiedzac co sie dzieje. Nie pamietam jak to sie skonczylo. Bo po prostu obudzilem sie rano. Zereo zwała. Wyluzowany i skoncentrowany poszedłem na rozmowe, ktora zakonczyla sie pomyslne. Pozniej blister gdzies mi sie zawieruszyl
Pewnie neomag forte. Albo nervosol xd
"Rutyna to rzecz zgubna "
"Rutyna to rzecz zgubna "
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.