Poziom kazdego nowego spada na łeb na szyję . Byłam pewna , że ja dorównuje swoją ynteligencją roślinkę .. ale są lepsi ... hell yeaah!!
Naj sam przód dziękuję Ci, za dodanie mi otuchy ... juz przestala mnie przerazac wizja dzisiejszej wizyty u magika .. w koncu bedzie mogl do historii chroby dopisac cos innego niz " leczenie niezadowalajace , rokowania złe , abulia, anhedonia, etc .
- czy ty chcesz przedluzyc efekt ?
- wzmocnic efekt ?
- czy kur.. co konkretnie ?
Amen
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Wiem że o fecie pisane już było, ale jednak metka to nie to samo co speed. Więc pytam was jak wzmocnić działanie mety ? Jakie sprawdzone sposoby ?[/quote]
Odstawic, zregenerowac organizm, dieta, sen, sport, zajecie glowy czym innym niz cpanie, czas, regerneracja,ew. detox jak juz z zajdzie taka potrzeba.
ALBO
Nakurwiaj wiecej, idz droga sniff-vapo-iv, jak pojawia sie uboki to wrzuc garsc klonow i jazda dalej, hej ho kto to widzial 3 tygodnie bez jedzenia nic nie jest, to jeszcze nic! czwartego tygodnia ryzyko zabalsanmowania sie samoczynnego (tzwmumifikacja samoistna, takir cos jak samozaplan tylko troche inaczej) moze wzrosnac w kazdym razie moze byc ciekawie,
Zakladam swoj kitel laboratoryjny i kontynuuje obserwacje, mowciemi Dr. Kindler.
I nie ćpaj w ciągach powyżej dwóch dni, rób przerwy kilkutygodniowe. Zachowasz zdrowie i za każdym razem będzie kopać podobnie mocno.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.