Poziom kazdego nowego spada na łeb na szyję . Byłam pewna , że ja dorównuje swoją ynteligencją roślinkę .. ale są lepsi ... hell yeaah!!
Naj sam przód dziękuję Ci, za dodanie mi otuchy ... juz przestala mnie przerazac wizja dzisiejszej wizyty u magika .. w koncu bedzie mogl do historii chroby dopisac cos innego niz " leczenie niezadowalajace , rokowania złe , abulia, anhedonia, etc .
- czy ty chcesz przedluzyc efekt ?
- wzmocnic efekt ?
- czy kur.. co konkretnie ?
Amen
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Wiem że o fecie pisane już było, ale jednak metka to nie to samo co speed. Więc pytam was jak wzmocnić działanie mety ? Jakie sprawdzone sposoby ?[/quote]
Odstawic, zregenerowac organizm, dieta, sen, sport, zajecie glowy czym innym niz cpanie, czas, regerneracja,ew. detox jak juz z zajdzie taka potrzeba.
ALBO
Nakurwiaj wiecej, idz droga sniff-vapo-iv, jak pojawia sie uboki to wrzuc garsc klonow i jazda dalej, hej ho kto to widzial 3 tygodnie bez jedzenia nic nie jest, to jeszcze nic! czwartego tygodnia ryzyko zabalsanmowania sie samoczynnego (tzwmumifikacja samoistna, takir cos jak samozaplan tylko troche inaczej) moze wzrosnac w kazdym razie moze byc ciekawie,
Zakladam swoj kitel laboratoryjny i kontynuuje obserwacje, mowciemi Dr. Kindler.
I nie ćpaj w ciągach powyżej dwóch dni, rób przerwy kilkutygodniowe. Zachowasz zdrowie i za każdym razem będzie kopać podobnie mocno.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.