Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema zauważyłem ,że od czasu do czasu podczas podczas palenia zaczyna boleć mnie ucho (zawsze tylko lewe albo prawe nigdy oba na raz) gdzieś we wnętrzu, jako ,że nie udało mi się znaleźć nic poza kilkoma napomknięciami na ten temat ,chciałem zapytać czy ktoś może wie skąd to się bierze i jak temu zapobiec.
  • 182 / 34 / 0
A podniebienie Ci nie puchnie ? Jakby zgaga?
  • 2 / / 0
Tez mam ten sam ból i nie wiem co z tym zrobic, odstawiłem narazie ale bol pojawia sie na codzien
  • 46 / / 0
Prawdopodobnie ten ból jest spowodowany podwyższonym przez mj ciśnieniem, z tego samego powodu niektórych bolą zatoki albo niemalże wszystkim robią się czerwone oczy.
  • 840 / 256 / 0
Też obstawiam ciśnienie. Raz w życiu chyba tylko mnie ucho po jaraniu bolało i to było przy paleniu na afterglow dexa po ciągu weekendowym. Tak o to nie kojarze
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
ODPOWIEDZ
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.