Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema zauważyłem ,że od czasu do czasu podczas podczas palenia zaczyna boleć mnie ucho (zawsze tylko lewe albo prawe nigdy oba na raz) gdzieś we wnętrzu, jako ,że nie udało mi się znaleźć nic poza kilkoma napomknięciami na ten temat ,chciałem zapytać czy ktoś może wie skąd to się bierze i jak temu zapobiec.
  • 182 / 34 / 0
A podniebienie Ci nie puchnie ? Jakby zgaga?
  • 2 / / 0
Tez mam ten sam ból i nie wiem co z tym zrobic, odstawiłem narazie ale bol pojawia sie na codzien
  • 46 / / 0
Prawdopodobnie ten ból jest spowodowany podwyższonym przez mj ciśnieniem, z tego samego powodu niektórych bolą zatoki albo niemalże wszystkim robią się czerwone oczy.
  • 830 / 252 / 0
Też obstawiam ciśnienie. Raz w życiu chyba tylko mnie ucho po jaraniu bolało i to było przy paleniu na afterglow dexa po ciągu weekendowym. Tak o to nie kojarze
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.