Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema zauważyłem ,że od czasu do czasu podczas podczas palenia zaczyna boleć mnie ucho (zawsze tylko lewe albo prawe nigdy oba na raz) gdzieś we wnętrzu, jako ,że nie udało mi się znaleźć nic poza kilkoma napomknięciami na ten temat ,chciałem zapytać czy ktoś może wie skąd to się bierze i jak temu zapobiec.
  • 182 / 34 / 0
A podniebienie Ci nie puchnie ? Jakby zgaga?
  • 2 / / 0
Tez mam ten sam ból i nie wiem co z tym zrobic, odstawiłem narazie ale bol pojawia sie na codzien
  • 46 / / 0
Prawdopodobnie ten ból jest spowodowany podwyższonym przez mj ciśnieniem, z tego samego powodu niektórych bolą zatoki albo niemalże wszystkim robią się czerwone oczy.
  • 828 / 253 / 0
Też obstawiam ciśnienie. Raz w życiu chyba tylko mnie ucho po jaraniu bolało i to było przy paleniu na afterglow dexa po ciągu weekendowym. Tak o to nie kojarze
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
ODPOWIEDZ
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.