Bardziej irytuje fakt, że po 15-20 min stagnacja i chęć znów przybicia. Tu rozpoczyna się problem, bo zaczyna się ochota na wjazd, a co za tym idzie częste pukanie. Więcej towaru i żyły co raz to gorsze. No i tak naprawdę tylko poranny pierwszy strzał daje porządane efekty, dalej tylko podnosimy sobie ciśnienie. Przerwę robię, to za jakiś czas znów będzie bomba. Aha...., Ja Mam sprawdzone źródło teraz, a kiedyś jak Mi się całość nie rozpuściła ładnie w wodzie, to odrazu wypierdalalam to, bo to jakieś szkła itp. No, a ryzyko spore. To Moje doświadczenie
A znajoma miała orgazm.
Towar azja południowo wschodnia.
I jeśli gram w Polsce kosztuje tak jak mówicie 130zl to jest to za darmo.
To by wychodziło za jednego strzała jakieś 10zl. Nie chcę mi się w to wierzyć.
Pierwszy raz 50mg bez poprawiania bo się bałem i tylko na spróbę wziąłem. Po trzech tygodniach 70mg + 40mg po 3godzinach. Za trzecim razem tak samo.
Sam nie zapodawałem IV. Zawsze robił mi to kumpel, a ja jemu, ale nie próbowałem sam wstrzykiwać.
Za drugim razem zacząłem kaszleć przez 5 sekund, ale to ponoc normalne bo meta rozszerza oskrzela i organizm potrzebuje więcej tlenu nabrać, żeby wypełnić przestrzenie. Mocny rush i podniecenie i po 20 minutach utrzymuące sie podniecenie i mocny high przez 3-4h, jak poprawiłem to wjazd znów na 4-5h.
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.