2 dni temu wrzuciłem 16 tabsów i od wczoraj sram miękką kupką wraz z żółtą mazią, napierdalał mnie rano żołądek, a teraz trochę wątroba.
Czuję, że poradzę sobie dłuższy czas bez ćpania, więc zapytam tylko czy wystarczy to, że przestanę, czy poradzicie mi coś na oczyszczenie bebechów?
Mam na myśli jakieś suplementy, ziółka i inne tego typu specyfiki :huh:
The dream is gone
Popijalem tym co było, colą dosyć często
Byłoby dobrze rzucić to w pizdu, ale przegrywam, bo często w taki sposób zabijam nudę wieczorem :nuts:
Poobserwuj następne 2-3 dni, zbadaj wątrobę. Suplementuj się esselivem.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.