2 dni temu wrzuciłem 16 tabsów i od wczoraj sram miękką kupką wraz z żółtą mazią, napierdalał mnie rano żołądek, a teraz trochę wątroba.
Czuję, że poradzę sobie dłuższy czas bez ćpania, więc zapytam tylko czy wystarczy to, że przestanę, czy poradzicie mi coś na oczyszczenie bebechów?
Mam na myśli jakieś suplementy, ziółka i inne tego typu specyfiki :huh:
The dream is gone
Popijalem tym co było, colą dosyć często
Byłoby dobrze rzucić to w pizdu, ale przegrywam, bo często w taki sposób zabijam nudę wieczorem :nuts:
Poobserwuj następne 2-3 dni, zbadaj wątrobę. Suplementuj się esselivem.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.