2 dni temu wrzuciłem 16 tabsów i od wczoraj sram miękką kupką wraz z żółtą mazią, napierdalał mnie rano żołądek, a teraz trochę wątroba.
Czuję, że poradzę sobie dłuższy czas bez ćpania, więc zapytam tylko czy wystarczy to, że przestanę, czy poradzicie mi coś na oczyszczenie bebechów?
Mam na myśli jakieś suplementy, ziółka i inne tego typu specyfiki :huh:
The dream is gone
Popijalem tym co było, colą dosyć często
Byłoby dobrze rzucić to w pizdu, ale przegrywam, bo często w taki sposób zabijam nudę wieczorem :nuts:
Poobserwuj następne 2-3 dni, zbadaj wątrobę. Suplementuj się esselivem.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.