Jako, że raczej nie mam dostępu do samego MDMA w krysztale, więc jestem ciekawy czy mógłbym w ten sam lub podobny sposób "wyciągnąć" je z ewenentualnych tablet do których już dostęp mam?
Oczywiście mam świadomość tego, że samego czystego w 100 % składnika mogę nie otrzymać, ale jednak jeśli w większości to będzie właśnie to, to będę zadowolony
Ten proszek możesz przepłukać acetonem tak jak amfe. Tylko, żeby to było bez wody bo rozpuści Ci MDMA. Nie musisz tego robić, bo w tym procesie możesz stracić trochę towaru.
04 stycznia 2018lajtowypodroznik pisze: ... Ten proszek możesz przepłukać acetonem tak jak amfe. Tylko, żeby to było bez wody bo rozpuści Ci MDMA. Nie musisz tego robić, bo w tym procesie możesz stracić trochę towaru.
Bo ostatecznie do tego chciałbym właśnie dążyć :)
EDIT : Już znalazłem info którego wcześniej nie mogłem znaleźć, że jest dobrze rozpuszczalne w wodzie :)
Czyli jednak chyba dość dobrze to przemyślałem, dzięki wielkie
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.