Jako, że raczej nie mam dostępu do samego MDMA w krysztale, więc jestem ciekawy czy mógłbym w ten sam lub podobny sposób "wyciągnąć" je z ewenentualnych tablet do których już dostęp mam?
Oczywiście mam świadomość tego, że samego czystego w 100 % składnika mogę nie otrzymać, ale jednak jeśli w większości to będzie właśnie to, to będę zadowolony
Ten proszek możesz przepłukać acetonem tak jak amfe. Tylko, żeby to było bez wody bo rozpuści Ci MDMA. Nie musisz tego robić, bo w tym procesie możesz stracić trochę towaru.
04 stycznia 2018lajtowypodroznik pisze: ... Ten proszek możesz przepłukać acetonem tak jak amfe. Tylko, żeby to było bez wody bo rozpuści Ci MDMA. Nie musisz tego robić, bo w tym procesie możesz stracić trochę towaru.
Bo ostatecznie do tego chciałbym właśnie dążyć :)
EDIT : Już znalazłem info którego wcześniej nie mogłem znaleźć, że jest dobrze rozpuszczalne w wodzie :)
Czyli jednak chyba dość dobrze to przemyślałem, dzięki wielkie
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.